Terug naar de resultaten
Te huur
Europalaan 28 in 'S-Hertogenbosch 5232 BC

Europalaan 28

5232 BC 's-Hertogenbosch
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein De Herven, direct aan de A2. Het betreft een gemengd bedrijventerrein met een grote verscheidenheid aan functies en uitstralingen. Bedrijventerrein De Herven wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijven zoals de Bossche woonboulevard en grote landelijke en internationale bedrijven. Door de ligging nabij de op- en afritten van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2994 m² In units vanaf 25 m² Aantal lagen 4
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein De Herven, direct aan de A2. Het betreft een gemengd bedrijventerrein met een grote verscheidenheid aan functies en uitstralingen. Bedrijventerrein De Herven wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijven zoals de Bossche woonboulevard en grote landelijke en internationale bedrijven.

Door de ligging nabij de op- en afritten van de A2 (Amsterdam- Maastricht) met een directe aansluiting op de A59 (Breda-Den Bosch) en A50 (Nijmegen-DenBosch) is het gebouw met eigen vervoer zeer goed bereikbaar. Verder bevindt zich in de directe omgeving een bushalteplaats.

Object
Het kantorencomplex is in twee gebouwdelen onder te verdelen. In zowel het bouwdeel aan de zijde van de Europalaan, als in het gebouw aan de A2-zijde zijn kantoorruimten voor verhuur beschikbaar. Kenmerkend voor dit complex zijn de HNK-beleving met hoog opleveringsniveau, goede parkeerfaciliteiten, prominente ligging aan de A2 en de mogelijkheid tot het voeren van een naamaanduiding op zicht.

Het gehele gebouw is circa 7.500 m² groot, waarvan een aanzienlijk deel reeds aan gerenommeerde bedrijven is verhuurd. Een groot gedeelte van het gebouw is in 2015 getransformeerd naar HNK Den Bosch. Er zijn kantoorunits beschikbaar vanaf circa 25 m² tot vloeren van circa 920 m². Voor iedere organisatie is er een passende oplossing; vergaderfaciliteiten, volledig ingerichte kantoorruimtes “Managed offices” en kantoorunits op maat. Op de etages worden deze reguliere kantoorruimtes (Kantoor op maat) verhuurd.

Voor de verhuur van grotere vloervelden zijn er meerdere units beschikbaar:

1e verdieping, kantoorruimte unit 1.2 circa 1.036 m²
2e verdieping, kantoorunit 2.3 circa 197 m²
2e verdieping, kantoorunit 2.4 circa 230 m²
2e verdieping, kantoorruimte unit 2.5 circa 1.173 m²
3e verdieping, kantoorunit 3.1, circa 442 m²
3e verdieping, kantoorunit 3.4 circa 402 m²

Opleveringsniveau
- Twee separate ontvangsthallen voorzien van tochtsluis;
- luxe toiletgroepen;
- dubbele liftpartij;
- zonwerende beglazing;
- buitenzonwering;
- systeemplafond voorzien van LED-verlichtingsarmaturen;
- mechanische ventilatie;
- topkoeling/fancoil-units;
- kabelgoten ten behoeve van data, telecom en elektra.

Parkeren
Onder het gebouw is een parkeerkelder gesitueerd die plaats biedt aan 61 auto’s. Naast de parkeergarage zijn er op eigen terrein 123 parkeerplaatsen aanwezig. Deze parkeerplaatsen zullen verdeeld worden over de gebruikers van het totale object. Voor de uitbreiding zijn dit circa 110 parkeerplaatsen, ofwel een parkeernorm van 1:45. Per kantoorkamer is één parkeerplaats beschikbaar.

Het Nieuwe Werken
Het resultaat van de HNK aanpak is een ideale combinatie van prachtig representatief design én praktische voorzieningen. Kenmerkend is het ‘sociale hart’, een centrale ruimte die dient als ontmoetingsplek voorzien van werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en de HNK Espresso Bar. Op zomerse dagen is het lekker ontspannen, lunchen en werken in de geheel door het gebouw omsloten binnentuin. Kortom, alles wat je nodig hebt voor zaken doen met resultaat.

Huurgegevens
- Huurprijs kantoorruimte resterende verdiepingen: € 125,00 m² per jaar, te vermeerderen met BTW;
- Huurprijs parkeerplaats maaiveld: € 500,00 per plaats, per jaar, te vermeerderen met BTW;
- Huurprijs parkeerplaats kelder: € 750,0 per plaats, per jaar, te vermeerderen met BTW;
- Servicekosten: voor de nieuwbouw kantoorruimtes op de begane grond wordt, naast de huurprijs, een voorschot voor levering en diensten in rekening gebracht van € 35,00 per m², per jaar, te vermeerderen met BTW. Voor de resterende kantoorruimtes geldt een bedrag van € 45,00 per m², per jaar, te vermeerderen met BTW;
- Huurtermijn: vijf jaar en vijf verlengingsjaren;
- Opzegtermijn: twaalf maanden;
- Indexering: jaarlijks;
- Bankgarantie: ter grootte van een kwartaalverplichting;
- Huurovereenkomst: op basis van het model van de ROZ;
- Aanvaarding: in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2994 m² Perceeloppervlakte 1 m² Parkeergelegenheid Prijs per parkeerpl. p/j € 450,- excl. BTW Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 750,- excl. BTW Diversen In units vanaf 25 m² Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Parkeerplaatsen maaiveld:€ 350,00 per plaats per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW. Parkeerplaatsen kelder:€ 950,00 per plaats per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW. Aantal lagen 4 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 3000 m tot 4000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
2994 m²
In units vanaf
25 m²
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Liften, systeemplafond, toilet
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verzamelgebouw
Receptie, kantine, vergaderruimte
Route van naar Europalaan 28, 5232 BC 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.