Terug naar de resultaten
Te huur
Pettelaarpark 80 in 'S-Hertogenbosch 5216 PP

Pettelaarpark 80

5216 PP 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 120,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Pettelaarpark is direct aan de op- en afrit van de A2 gelegen en is dan ook uitstekend zichtbaar vanaf de snelweg. Al vele jaren is dit een van de meest prominente en succesvolle snelweglocaties van Nederland. Pettelaarpark vormt de zuidelijke entree van ’s-Hertogenbosch en de vestigingsfactoren voor autogerelateerde zakelijke dienstverleners zijn uitstekend. Tevens ligt op korte afstand...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 990 m² In units vanaf 300 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Pettelaarpark is direct aan de op- en afrit van de A2 gelegen en is dan ook uitstekend zichtbaar vanaf de snelweg. Al vele jaren is dit een van de meest prominente en succesvolle snelweglocaties van Nederland. Pettelaarpark vormt de zuidelijke entree van ’s-Hertogenbosch en de vestigingsfactoren voor autogerelateerde zakelijke dienstverleners zijn uitstekend. Tevens ligt op korte afstand de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, die met het uitstekende openbaar vervoer in enkele minuten bereikbaar is. Veel bezoekers aan de Bossche binnenstad maken volop gebruik van het Transferium op Pettelaarpark.

Pettelaarpark is van veraf te herkennen aan het 100 meter hoge provinciehuis. De parkachtige opzet met moderne kantoorgebouwen en uitstekende voorzieningen, maken de locatie tot een aantrekkelijke omgeving voor versterking van de zakelijke contacten. Zakelijke bezoekers kunnen sfeervol lunchen, overnachten en vergaderen in het Mövenpick Hotel en het 9-holes golfpark is een unique selling point van de locatie. Pettelaarpark bestaat voornamelijk uit grotere gebouwen.

Object
Gebouw 8 (Pettelaarpark 80) heeft als naam Le Triangle gekregen en is op zichtlocatie aan de A2 gesitueerd. Het gebouw heeft een bijzonder hoogwaardige uitstraling. De representatieve entree is afgewerkt met duurzame materialen en beschikt over een receptiebalie. Daarnaast is op de begane grond een bedrijfsrestaurant aanwezig.

De multifunctionele indelingsmogelijkheden maken het mogelijk één of meerdere huurders te huisvesten. Er is nog een unit op de vierde verdieping ter grootte van circa 990 m² voor verhuur beschikbaar. Op de begane grond zijn ook mogelijkheden vanaf vanaf circa 300 m².

Opleveringsniveau
De basisoplevering van het kantoorgebouw is nagenoeg volledig vernieuwd en up to date. In overleg met de verhuurder kan het definitieve opleveringsniveau bepaald worden.

Parkeren
Le Triangle beschikt over een groot parkeerterrein van bijna 170 plaatsen (parkeernorm 1:37). In overleg met de verhuurder kan het aantal te huren parkeerplaatsen bepaald worden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 120,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 990 m² Perceeloppervlakte 1 m² Parkeergelegenheid Prijs per parkeerpl. p/j € 450,- excl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 300 m² Locatie Kantorenpark Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
990 m²
In units vanaf
300 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Liften
Verzamelgebouw
Receptie
Route van naar Pettelaarpark 80, 5216 PP 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.