Terug naar de resultaten
Te huur
Rietveldenweg 55 in 'S-Hertogenbosch 5222 AP

Rietveldenweg 55

5222 AP 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 55,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Het moderne bedrijvencomplex is gelegen aan de Rietveldenweg. De Rietveldenweg is de verkeersader van het grootste bedrijventerrein van ‘s-Hertogenbosch; de directe ligging aan deze weg zorgt dan ook voor veel exposure. Bedrijventerrein de Rietvelden kenmerkt zich door een ruime variëteit aan ondernemingen. De bereikbaarheid per auto kan, door de directe aansluiting aan de oprit van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1800 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het moderne bedrijvencomplex is gelegen aan de Rietveldenweg. De Rietveldenweg is de verkeersader van het grootste bedrijventerrein van ‘s-Hertogenbosch; de directe ligging aan deze weg zorgt dan ook voor veel exposure. Bedrijventerrein de Rietvelden kenmerkt zich door een ruime variëteit aan ondernemingen.

De bereikbaarheid per auto kan, door de directe aansluiting aan de oprit van de A59 en met de A2 op enkele minuten afstand, als uitstekend worden beschouwd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens uitstekend, nabij het object is een bushalte gesitueerd die in directe verbinding staat met het NS Centraal Station.

Object
Het zeer representatieve bedrijfscomplex biedt in totaal ruim 6.300 m² aan bedrijfsruimte onderverdeeld in diverse units. Bouwmaat, Gerritse ijzerwaren en Inqar Autoverhuur Den Bosch hebben thans intrek genomen in het object en hebben gezamenlijk circa 4.500 m² in gebruik. Het voor verhuur beschikbare gedeelte bedraagt circa 1.800 m².

Het terrein is volledig verhard en ingericht ten behoeve van parkeervoorzieningen en laad- en losactiviteiten.

Opleveringsniveau
Het moderne complex wordt in de huidige casco staat opgeleverd.

Parkeren
Aan de voorzijde van het totale complex zijn in totaal 133 parkeerplaatsen gesitueerd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 55,- per m² per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2014 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1800 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 1800 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 4000 m tot 5000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
1800 m²
Route van naar Rietveldenweg 55, 5222 AP 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.