Terug naar de resultaten
Te huur
Bruistensingel 400 in 'S-Hertogenbosch 5232 AG

Bruistensingel 400

5232 AG 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 100,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Dit kantoorgebouw maakt deel uit van het kleinschalige, doch representatieve, kantorenpark Soetelieve-Noord. Het park is gelegen aan de op- en afritten van en naar de A2. Het adres is Bruistensingel 400-498. De bereikbaarheid per eigen (gemotoriseerd) vervoer is dan ook geen discussiepunt. Omdat op loopafstand een bushalte is gelegen die frequente busverbindingen heeft van en naar onder...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1875 m² In units vanaf 200 m² Aantal lagen 4
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Dit kantoorgebouw maakt deel uit van het kleinschalige, doch representatieve, kantorenpark Soetelieve-Noord. Het park is gelegen aan de op- en afritten van en naar de A2. Het adres is Bruistensingel 400-498. De bereikbaarheid per eigen (gemotoriseerd) vervoer is dan ook geen discussiepunt. Omdat op loopafstand een bushalte is gelegen die frequente busverbindingen heeft van en naar onder andere het Centraal Station, Station Oost en het centrum van 's-Hertogenbosch, is de bereikbaarheid als goed aan te duiden.

Object
We hebben het in deze situatie over gebouw 4 van Soetelieve, gebouwd omstreeks 1993. De begane grond en de eerste verdieping zijn verhuurd. De tweede, derde en vierde verdieping zijn nog voor verhuur beschikbaar (units vanaf circa 200 m², 350 m², 720 m² tot en met circa 1.875 m²).

Deelverhuur is bespreekbaar; een vleugel heeft een verhuurbaar oppervlak van rond de 450 m². Een totale bouwlaag is groot circa 720 m². U kunt dus aangeven wat u wenst.

Opleveringsniveau
Nader overeen te komen. De centrale ruimten (zoals de hoofdentree van de begane grond en de overlopen van de verdiepingen) zijn alle voorzien van een natuurstenen vloer; delen van de wanden zijn eveneens met natuursteen afgewerkt. Verder behoort een systeemplafond met verlichtingsarmaturen, verwarming en koeling tot het opleveringsniveau.

Parkeren
Rondom de gebouwen op Soetelieve Noord zijn parkeerplaatsen aangelegd. Er geldt een parkeernorm van 1:40. Bij gebouw vier behoren dus 80 plaatsen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 100,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1875 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 200 m² Locatie Kantorenpark Aantal lagen 4 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 4000 m tot 5000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1875 m²
In units vanaf
200 m²
Aantal verdiepingen
4
Route van naar Bruistensingel 400, 5232 AG 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.