Terug naar de resultaten
Te huur
Statenlaan 29 in 'S-Hertogenbosch 5223 LA

Statenlaan 29

5223 LA 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 150,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Het Paleiskwartier is het nieuwe zakelijke stadshart van 's-Hertogenbosch, aan de westelijke zijde van het Centraal Station. Naast het Paleis van Justitie zijn hier ook al gevestigd Van Lanschot Bankiers, Uitgeverij Malmberg, Brabant Water, de IND, Enexis, DAS Rechtsbijstand, Arcadis en de Rabobank. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is vanzelfsprekend uitstekend; die per eigen vervoer...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 210 m² In units vanaf 210 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het Paleiskwartier is het nieuwe zakelijke stadshart van 's-Hertogenbosch, aan de westelijke zijde van het Centraal Station. Naast het Paleis van Justitie zijn hier ook al gevestigd Van Lanschot Bankiers, Uitgeverij Malmberg, Brabant Water, de IND, Enexis, DAS Rechtsbijstand, Arcadis en de Rabobank. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is vanzelfsprekend uitstekend; die per eigen vervoer goed. Voor parkeren zijn diverse faciliteiten aanwezig.

Object
Kantoorgebouw Le Carrefour I en II waren tot eind 2017 in gebruik bij Banning Advocaten en bij het Ministerie van Defensie. Door de verhuizing van Banning naar het Oude Paleis van Justitie is de ruimte van Banning beschikbaar gekomen. Deze ruimten zijn grotendeels al weer verhuurd. De laatste unit die beschikbaar is, is gelegen op de begane grond van gebouw I en heeft een oppervlak van circa 210 m². Een mooie unit die over veel daglicht beschikt.

Opleveringsniveau
In overleg met de eigenaar/verhuurder kan het opleveringsniveau nog nader bepaald worden. Een 'industriële look' is zeker bespreekbaar.

Parkeren
Tot deze unit behoren vijf eigen parkeerplaatsen, gelegen in de onder het gebouw aanwezige parkeergarage.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 150,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 210 m² Energie Energieklasse B Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 11 parkeerplaats(en) Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 1.200,- excl. BTW Diversen In units vanaf 210 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
210 m²
In units vanaf
210 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Statenlaan 29, 5223 LA 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.