Terug naar de resultaten
Te huur
Siloweg 13 in 'S-Hertogenbosch 5222 BN

Siloweg 13

5222 BN 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 1.395,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Het bedrijfsverzamelgebouw, waar onderhavige bedrijfsruimte deel van uitmaakt, is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden. Dit is het grootste bedrijventerrein van Den Bosch, direct aan de afslag van de A59.  

Het gebied kenmerkt zich door de watergebonden bedrijven (containerterminal), transport, distributie en een autoboulevard. De Heineken...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 220 m² In units vanaf 220 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het bedrijfsverzamelgebouw, waar onderhavige bedrijfsruimte deel van uitmaakt, is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden. Dit is het grootste bedrijventerrein van Den Bosch, direct aan de afslag van de A59.  

Het gebied kenmerkt zich door de watergebonden bedrijven (containerterminal), transport, distributie en een autoboulevard. De Heineken brouwerij neemt hier een prominente positie in. Op enkele plaatsen zijn ook kleinschalige moderne bedrijfsruimten gerealiseerd.

De bereikbaarheid van het object kan als uitstekend worden beschouwd, de op- en afritten van de A59 zijn nabij het object gesitueerd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens uitstekend, op enkele wandelminuten afstand ligt een bushalte. 

Object
Deze bedrijfsunit maakt deel uit van een modern bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit 24 multifunctionele bedrijfsunits, die een variëteit aan ondernemingen huisvesten. 

De representatieve entree (circa 20 m²) wordt gekenmerkt door veel natuurlijke lichtinval en biedt toegang tot de functionele bedrijfsruimte (circa 135 m²). De entresolvloer (circa 65 m²) is toegankelijk vanuit de entree en is voorzien van vloerafwerking en TL-opbouwarmaturen.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte wordt turn-key opgeleverd, de entree is voorzien van een natuurstenen vloerafwerking, pantry en sanitaire voorzieningen. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa 6,5 meter, een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m² en is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur. De entresolvloer is voorzien van vloerafwerking alsmede diverse TL-opbouwarmaturen. 

Parkeren
Tot het object behoren twee parkeerplaatsen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.395,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 876,00 per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 220 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 650 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 220 m² Diversen In units vanaf 220 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet, pantry
Oppervlakte
220 m²
In units vanaf
220 m²
Vrije hoogte
650 cm
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Route van naar Siloweg 13, 5222 BN 'S-Hertogenbosch

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.