Terug naar de resultaten
Te huur
Utopialaan 50 in 'S-Hertogenbosch 5232 CE

Utopialaan 50

5232 CE 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 145,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Het Zakencomplex Bolduc is gelegen op een zeer markante locatie. Binnenkomend langs de A2 zal niemand zich aan het zicht op dit bijzondere gebouw kunnen onttrekken. Dit wordt nog eens onderstreept door de architectuur en de totale performance van het complex. Het Zakencomplex Bolduc ligt nog geen 50 meter van de op- en afritten naar de A2. De bereikbaarheid per eigen vervoer is derhalve...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 5421 m² In units vanaf 300 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het Zakencomplex Bolduc is gelegen op een zeer markante locatie. Binnenkomend langs de A2 zal niemand zich aan het zicht op dit bijzondere gebouw kunnen onttrekken. Dit wordt nog eens onderstreept door de architectuur en de totale performance van het complex. Het Zakencomplex Bolduc ligt nog geen 50 meter van de op- en afritten naar de A2. De bereikbaarheid per eigen vervoer is derhalve als zeer goed aan te merken. Dit geldt tevens voor de parkeergelegenheid ter plaatse.

Object
Het Zakencentrum Bolduc is bedoeld voor ondernemingen die optimaal gehuisvest willen zijn op een locatie, in een gebouw dat ver uitstijgt boven de middelmaat. Met de Sint Janskathedraal en het Provinciehuis behoort Bolduc met zijn 60 meter hoogte, in de top van de opvallendste blikvangers van de regio Den Bosch.

Ook de kwalitatieve uitstraling van het gebouw is niet gering. De buitengevels zijn afgewerkt met marmercomposiet, terwijl de entree en ontvangsthal zijn uitgevoerd in wit en zwart natuursteen. In het complex zelf zijn onder meer gevestigd Appèl, Colliers, Fuente, Quintiq en Oriflame.

In Het Zakencentrum Bolduc zijn in gebouw A (hoefijzervormige gebouw) en in gebouw C (de kantoortoren waarin ook Colliers is gevestigd) kantooretages te huur. Gebouw B (8.439,5 m²) is volledig verhuurd aan Quintiq.

Mogelijkheden in gebouw A
begane grond unit rechts 433,4 m²
tweede verdieping unit rechts 435,5 m²
tweede verdieping unit links 435,5 m²
Totaal beschikbaar metrage gebouw A 1.304,4 m²

Mogelijkheden in gebouw C
derde verdieping, volledige bouwlaag 610,3 m²
vierde verdieping, volledige bouwlaag 610,5 m²
vijfde verdieping, volledige bouwlaag 611,0 m²
achtste verdieping, volledige bouwlaag 609,9 m²
negende verdieping, volledige bouwlaag 617,5 m²
tiende verdieping, volledige bouwlaag 617,5 m²
elfde verdieping, volledige bouwlaag 617,7 m²
Totaal beschikbaar metrage gebouw C 4.294,4 m²

Totaal beschikbaar in Bolduc 5.600 m² vvo De verdiepingen en kantoorruimten zijn vrij in te delen en voorzien van
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen (niv. 500 Lux);
- luchtbehandelingsinstallatie (3-voudig) met topkoeling;
- 3-compartimenten kabelgoten;
- verwarming d.m.v. radiatoren met thermostaatkranen;
- elektrische liften (1.000 kg/13 personen);
- sanitaire voorzieningen op elke verdieping;
- te openen ramen.
Iedere etage is afsluitbaar en is voorzien van twee pantry's en twee toiletgroepen.

Warmte en koude Opslag (WKO)
De drie kantoorgebouwen zijn voorzien van een WKO-installatie. Deze moderne techniek van koelen en verwarmen geeft in de zomer de mogelijkheid het grondwater te gebruiken om te koelen en het opgewarmde water slaat men op in de bodem. In de winter wordt het vervolgens gebruikt om de gebouwen te verwarmen, het koelen met grondwater kan direct. Voor verwarming is een zogenaamde warmtepomp op de bron aangesloten. In de praktijk zijn met deze techniek forse besparingen mogelijk in verhouding to het traditioneel verwarmen en koelen. De parkeernorm bedraagt één parkeerplaats per 30 m² kantoorruimte. Met totaal 570 parkeerplaatsen op eigen terrein en met een complexomvang van circa 22.500 m² voorziet het geheel in goede parkeergelegenheid.

Bolduc hecht veel belang aan het veiligheidsgevoel van haar gebruikers. Speciale vrouwvriendelijke parkeerplaatsen dragen hieraan bij. Deze parkeerplaatsen liggen in het zicht, nabij de ingang van Bolduc en zijn extra verlicht. Bolduc wil het gebruik van duurzame mobiliteitsvormen stimuleren. Daarom beschikken we over verschillende oplaadpunten voor elektrische auto's en scooters.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 145,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2003 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 5421 m² Diversen In units vanaf 300 m² Locatie Kantorenpark Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 4000 m tot 5000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
5421 m²
In units vanaf
300 m²
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet
Luchtbehandeling
Topkoeling
Verzamelgebouw
Receptie, kantine, vergaderruimte, sanitair
Turnkey
Ja
Route van naar Utopialaan 50, 5232 CE 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring