Terug naar de resultaten
Te huur
Rompertdreef 7 in 'S-Hertogenbosch 5233 ED

Rompertdreef 7

5233 ED 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 136,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie De beschikbaar komende kantoorruimte maakt deel uit van een in 2003 tot 2007 ontwikkeld kleinschalig kantorenpark. De Rompertdreef is een zijstraat van de Sint Teunislaan; een belangrijke ontsluitingsweg in dit stadsdeel van Den Bosch. De A2, A59 én A50 zijn op zeer korte rijafstand gelegen. Dit geldt ook voor de verbindingswegen van en naar het centrum én de overige stadsdelen van Den...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 330 m² In units vanaf 330 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De beschikbaar komende kantoorruimte maakt deel uit van een in 2003 tot 2007 ontwikkeld kleinschalig kantorenpark. De Rompertdreef is een zijstraat van de Sint Teunislaan; een belangrijke ontsluitingsweg in dit stadsdeel van Den Bosch. De A2, A59 én A50 zijn op zeer korte rijafstand gelegen. Dit geldt ook voor de verbindingswegen van en naar het centrum én de overige stadsdelen van Den Bosch. Aan de Sint Teunislaan, pal tegenover het kantorenpark, is een bushalte geplaatst. De bereikbaarheid per eigen, maar ook openbaar vervoer is optimaal. Op twee minuten loopafstand is wijkwinkelcentrum De Rompertpassage gelegen. Naast vele dagwinkels zijn er ook drie grote supermarktketens gevestigd.
Handig!

Object
Medio 2008 heeft de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) de begane grond én de eerste verdieping van onderhavig kantoorgebouw, als hoofdkantoor van deze brancheorganisatie, in gebruik genomen (zie ook www.noab.nl). De hoofdentree, personenlift, overloop en het trappenhuis worden gemeenschappelijk met de gebruiker van de tweede verdieping (ISProjects) gebruikt. Het kantoorgebouw is in totaal circa 1.000 m² groot. Begin 2019 komt de geheel zelfstandig te gebruiken kantoorruimte op de eerste verdieping (groot circa 330 m²) beschikbaar. NOAB behoudt zelf de begane grond. Het dakterras, gelegen boven de berging, kan eveneens gebruikt worden indien daar belangstelling voor bestaat.

Opleveringsniveau
De voor verhuur beschikbare verdieping beschikt over eigen sanitaire ruimten (dames en heren gescheiden) en een grote pantry. De verdieping is op dit moment in meerdere kantoorkamers onderverdeeld. Ook is er een grote presentatie- annex vergaderruimte aanwezig. Verwarming en koeling geschieden middels ‘inductie-units’, verwerkt in het systeemplafond.
De temperatuur kan per vertrek geregeld worden. Tot slot is er databekabeling in de gotenstructuur aanwezig. Deze kan gehandhaafd blijven indien de huurder daar prijs op stelt.

Parkeren
De drie kantoorgebouwen zijn goed zichtbaar vanaf de Sint Teunislaan, echter de toegang tot het kantorenpark is gelegen aan de Rompertdreef. Het kantorenpark is geheel omheind en buiten de reguliere kantoortijden afsluitbaar middels een grote schuifpoort. De parkeervoorziening is ruim. Tot de te huur aangeboden kantoorruimte behoren 11 (met borden gemarkeerde) parkeerplaatsen; er geldt een parkeernorm van 1:30 m².

BTW-vriendelijk huren behoort zeker tot de mogelijkheden! Aanvaarding in overleg en na goedkeuring door het Bestuur van de NOAB.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 136,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 330 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 11 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 350,- incl. BTW Diversen In units vanaf 330 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
330 m²
In units vanaf
330 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Topkoeling
Verzamelgebouw
Receptie, vergaderruimte, sanitair
Route van naar Rompertdreef 7, 5233 ED 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.