Terug naar de resultaten
Te huur
De Meerheuvel 23 in 'S-Hertogenbosch 5221 EA

De Meerheuvel 23

5221 EA 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 48.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Onderhavig object is gelegen op bedrijventerrein de Vutter, op de kruising de Beverspijken/de Meerheuvel nabij de entree van het bedrijventerrein. De Vutter vormt gezamenlijk met De Rietvelden het grootste bedrijventerreincluster van Den Bosch. Op De Vutter zelf is het afgelopen jaar gestart met de metamorfose van een groot aantal gebouwen, waardoor de uitstraling van het gebied een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 720 m² In units vanaf 720 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavig object is gelegen op bedrijventerrein de Vutter, op de kruising de Beverspijken/de Meerheuvel nabij de entree van het bedrijventerrein. De Vutter vormt gezamenlijk met De Rietvelden het grootste bedrijventerreincluster van Den Bosch. Op De Vutter zelf is het afgelopen jaar gestart met de metamorfose van een groot aantal gebouwen, waardoor de uitstraling van het gebied een positieve impuls krijgt. De op- en afritten van de A59 (Waalwijk–A2) zijn zeer nabij het gebouw gelegen, tevens is er nabij het gebouw een bushalte gesitueerd.

Object
De kantoor-/bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van circa 720 m². Het uitgangspunt is het realiseren van circa 160 m² kantoorruimte aan de voorzijde van het gebouw met een achtergelegen bedrijfsruimte ter grootte van circa 520 m². In overleg met een kandidaat huurder kan de verhouding tussen de kantoor- en bedrijfsruimte naar behoefte worden aangepast.

Opleveringsniveau
Het gebouw zal door de eigenaar volledig worden gemoderniseerd, na verbouwing zal het gebouw onder andere zijn voorzien van:

- betonvloer;
- 6 m1 vrije hoogte (het huidige dak wordt circa 1,5 meter verhoogd);
- gevels voorzien van nieuwe sandwichpanelen ten behoeve van de uitstraling en isolatie;
- twee elektrisch bedienbare overheaddeuren (nieuw);
- basis led verlichting.

Het uiteindelijke opleveringsniveau wordt in overleg afgestemd op de wensen en behoeften van de huurder.

Parkeren
Op eigen terrein is ruimte voor circa 20 parkeerplaatsen.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Den Bosch is het object gelegen in het bestemmingsplan Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld en heeft hierin de bestemming Bedrijventerrein en is als zodanig bestemd voor ondernemingen in de categorieën 1 en 2 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten. Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 48.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 720 m² Vrije hoogte 600 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 720 m² Diversen In units vanaf 720 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
720 m²
In units vanaf
720 m²
Vrije hoogte
600 cm
Route van naar De Meerheuvel 23, 5221 EA 'S-Hertogenbosch

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.