Terug naar de resultaten
Te huur
Achter Het Stadhuis 30 B in 'S-Hertogenbosch 5211 HN

Achter het Stadhuis 30 b

5211 HN 's-Hertogenbosch
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie: De winkelruimte ligt aan Achter het Stadhuis 30b en maakt deel uit van het kernwinkelgebied van ‘s-Hertogenbosch. Achter het Stadhuis is de doorloopstraat van parkeergarage Wolvenhoek, één van de drie overdekte parkeergarages, naar het A1-winkelgebied. In de directe omgeving zijn diverse hoogwaardige winkels gevestigd zoals Azzurro, Finds en Essentiel Antwerp en onder andere landelijke...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 92 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie:
De winkelruimte ligt aan Achter het Stadhuis 30b en maakt deel uit van het kernwinkelgebied van ‘s-Hertogenbosch. Achter het Stadhuis is de doorloopstraat van parkeergarage Wolvenhoek, één van de drie overdekte parkeergarages, naar het A1-winkelgebied. In de directe omgeving zijn diverse hoogwaardige winkels gevestigd zoals Azzurro, Finds en Essentiel Antwerp en onder andere landelijke filiaalbedrijven van Hudson’s Bay, Superdry en H&M Man.

Object:
Het betreft het rechter gedeelte waar voorheen Piccolino gevestigd was. Het linker gedeelte is reeds verhuurd. Onderhavige winkelruimte beschikt over een oppervlakte van circa 92 m² op de begane grond. Achterin de winkelruimte bevindt zich een toiletruimte.

Opleveringsniveau:
In nader overleg.

Parkeren:
Rondom de winkelruimte bevinden zich veel (betaalde) parkeerplaatsen. Direct om de hoek bevindt zich parkeergarage Wolvenhoek.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1987 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 92 m² Verkoopoppervlakte 92 m² Frontbreedte 500 cm Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
92 m²
Verkoop vloeroppervlakte
92 m²
Frontbreedte
500 cm
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Achter het Stadhuis 30 b, 5211 HN 'S-Hertogenbosch

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.