Terug naar de resultaten
Te huur
Achter Het Stadhuis 30 B in 'S-Hertogenbosch 5211 HN

Achter het Stadhuis 30 b

5211 HN 's-Hertogenbosch
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte ligt aan Achter het Stadhuis 30b en maakt deel uit van het kernwinkelgebied van Den Bosch. Achter het Stadhuis is de doorloopstraat van parkeergarage Wolvenhoek, één van de drie overdekte parkeergarages, naar het A1-winkelgebied. In de directe omgeving zijn diverse hoogwaardige winkels gevestigd zoals Azzurro, Finds, Essentiel Antwerp en onder andere...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 92 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte ligt aan Achter het Stadhuis 30b en maakt deel uit van het kernwinkelgebied van Den Bosch. Achter het Stadhuis is de doorloopstraat van parkeergarage Wolvenhoek, één van de drie overdekte parkeergarages, naar het A1-winkelgebied. In de directe omgeving zijn diverse hoogwaardige winkels gevestigd zoals Azzurro, Finds, Essentiel Antwerp en onder andere landelijke filiaalbedrijven zoalsHudson’s Bay, Superdry en H&M Man.

Object
Onderhavige winkelruimte, groot circa 95 m², is onlangs geheel gerestaureerd en fris gemaakt zodat deze instapklaar is. Hierbij zijn de wanden, plafond en vloer strak afgewerkt. In het plafond zijn diverse inbouwspots bevestigd die door de gehele winkelruimte zorgen voor een prettige aanlichting. Achterin de winkelruimte bevindt zich een onlangs geplaatste pantry en toilet. De aanwezige toonbank wordt, indien gewenst, bij de winkelruimte opgeleverd.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt 'as is' opgeleverd, doch wel voorzien van:
- inbouwspots;
- gladde vloer en wanden;
- balie;
- pantry;
- toilet;
- markiezen.

Parkeren
Rondom de winkelruimte zijn er veel (betaalde) parkeerplaatsen. Direct om de hoek bevindt zich parkeergarage Wolvenhoek.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1987 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 92 m² Verkoopoppervlakte 92 m² Frontbreedte 500 cm Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
92 m²
Verkoop vloeroppervlakte
92 m²
Frontbreedte
500 cm
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Achter het Stadhuis 30 b, 5211 HN 'S-Hertogenbosch

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.