Terug naar de resultaten
Te huur
Afrikalaan 27 in 'S-Hertogenbosch 5232 BD

Afrikalaan 27

5232 BD 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 27.500,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Het object is gelegen op kantoren- en bedrijventerrein De Herven aan de oostzijde van ‘s-Hertogenbosch en is direct gesitueerd aan de op- en afritten van de A2, waarmee de bereikbaarheid per auto uitstekend genoemd kan worden. Er zijn tevens diverse busverbindingen van en naar het centrum. Het NS-Station ‘s-Hertogenbosch Oost ligt op circa 2,5 kilometer afstand. De Herven staat bekend...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 490 m² In units vanaf 420 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het object is gelegen op kantoren- en bedrijventerrein De Herven aan de oostzijde van ‘s-Hertogenbosch en is direct gesitueerd aan de op- en afritten van de A2, waarmee de bereikbaarheid per auto uitstekend genoemd kan worden. Er zijn tevens diverse busverbindingen van en naar het centrum. Het NS-Station ‘s-Hertogenbosch Oost ligt op circa 2,5 kilometer afstand.

De Herven staat bekend als een modern Tradepark, waar overwegend zakelijke dienstverleners, al dan niet in combinatie met showroom-, opslag- en distributiefuncties, zijn gehuisvest. Kenmerkend voor het bedrijventerrein is de omvangrijke woon- en autoboulevard.

Object
Binnen dit representatieve complex, waarin onder andere Autobedrijf Jos van Boxtel en Isotron zijn gevestigd, komt de huidige bedrijfsruimte van Burghouwt voor verhuur beschikbaar. De unit heeft een functionele indeling en bestaat uit circa 265 m² bedrijfsruimte voorzien van circa 155 m² entresolvloer. De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van circa 70 m² en is gelijkwaardig verdeeld over twee bouwlagen.

Opleveringsniveau
Het geheel wordt in een functionele staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:

Bedrijfsruimte:
- betonvloer;
- heater;
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- TL-opbouwarmaturen;
- lichtstraat;
- entresolvloer;
- krachtstroomvoorzieningen;
- brandslanghaspel.

Kantoorruimte:
- vloerafwerking (tapijt);
- systeemplafond voorzien van TL-armaturen;
- c.v.-installatie inclusief radiatoren;
- pantry;
- sanitaire voorzieningen.

Parkeren
Er zijn vier parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

Diversen
Naar opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch is het object gelegen in het bestemmingsplan Bedrijventerreinen Treurenberg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven en heeft hierin de bestemming Bedrijventerrein en is als zodanig bestemd voor ondernemingen in de categorieën 2 tot en met 3.2 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten, alsmede een specifieke vorm van ABC-detailhandel.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 27.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 490 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 420 m² Oppervlakte kantoorruimte 70 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 420 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, toilet, pantry
Oppervlakte
420 m²
In units vanaf
420 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
70 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Afrikalaan 27, 5232 BD 'S-Hertogenbosch

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.