Terug naar de resultaten
Te huur
Pettelaarpark 20 in 'S-Hertogenbosch 5216 PD

Pettelaarpark 20

5216 PD 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 125,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Pettelaarpark is direct aan de op- en afrit van de A2 gelegen en is dan ook uitstekend zichtbaar vanaf de snelweg. Al vele jaren is dit een van de meest prominente én succesvolle snelweglocaties van Nederland. Pettelaarpark vormt de zuidelijke entree van ’s-Hertogenbosch en de vestigingsfactoren voor autogerelateerde zakelijke dienstverleners zijn uitstekend. De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2315 m² In units vanaf 350 m² Aantal lagen 4
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Pettelaarpark is direct aan de op- en afrit van de A2 gelegen en is dan ook uitstekend zichtbaar vanaf de snelweg. Al vele jaren is dit een van de meest prominente én succesvolle snelweglocaties van Nederland. Pettelaarpark vormt de zuidelijke entree van ’s-Hertogenbosch en de vestigingsfactoren voor autogerelateerde zakelijke dienstverleners zijn uitstekend. De bereikbaarheid per eigen vervoer is uitstekend.

Pal tegenover onderhavig object is een bushalte geplaatst, waardoor het beschikbaar komende kantoorgebouw ook nog eens per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is.  Het NS Station is binnen aanvaardbare reistijd gelegen. Een fijne en unieke combinatie!

Pettelaarpark is van veraf te herkennen aan het 100 meter hoge provinciehuis. De parkachtige opzet (door onder andere een grote waterpartij) met moderne kantoorgebouwen én uitstekende voorzieningen maken Pettelaarpark tot een aantrekkelijke omgeving voor de versterking van zakelijke contacten. Zakelijke bezoekers kunnen lunchen, overnachten én vergaderen in het Mövenpick Hotel waarbij de 9-holes golfbaan eveneens een 'unique selling point' is.

Pettelaarpark bestaat overwegend uit grotere gebouwen (meer van 5.000 m²) die overwegend als 'multi tenant' gebouwen bij diverse gebruikers in gebruik zijn. Onderhavig object vormt hierop een uitzondering; het is kleinschaliger van opzet én het is een 'single tenant' gebouw. In feite uniek voor Pettelaarpark. 

Object
Gebouw 2 (Pettelaarpark 20) is op dit moment in zijn geheel in gebruik bij kredietverzekeraar Euler Hermes. Zeker is dat een gedeelte van het gebouw medio 2019 beschikbaar komt (circa 700 m²), maar de mogelijkheid is aanwezig dat het gehele gebouw beschikbaar komt. Gebouw 2 heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van in totaal circa 2.315 m², verdeeld over de volgende bouwlagen:

Begane grond: circa 637 m²
Eerste verdieping: circa 671 m²
Tweede verdieping: circa 672 m²
Derde verdieping: circa 335 m²

Er is een NEN 2580 meetcertificaat voorhanden. Deelverhuur (vanaf 350 m²) behoort tot de mogelijkheden. 

Energielabel
Het kantoorgebouw heeft een Energielabel C.

Opleveringsniveau
Uitgangspunt is dat het kantoorgebouw in de huidige staat te huur wordt aangeboden, zonder het aanwezige inbouwpakket, ICT voorzieningen, alarminstallatie en het toegangscontrole systeem. Dit is immers het eigendom van Euler Hermes. 

Het basis opleveringsniveau bestaat uit een centrale entree (receptie), dubbele personenlift, hoofdtrappenhuis, grote open vloervelden, sanitaire ruimten, een luchtbehandelingssysteem voorzien van ventilatie én top koeling, centrale verwarming voorzien van radiatoren, kabelgoot rondom (voorzien van elektra) en een brandmeldinstallatie.

De gevraagde huurprijs gaat uit van het voornoemde opleveringsniveau.

Overname van het inbouwpakket of delen ervan, dan wel een compleet andere wijze van opleveren is voor de eigenaar zeker bespreekbaar. Afhankelijk van de wensen van opvolgend huurder kan dit van invloed zijn op de huurprijs en de bijbehorende huurtermijn. 

Parkeren
Op eigen terrein zijn op dit moment 95 parkeerplaatsen aangelegd. Het terrein is grotendeels omheind en is afsluitbaar met een slagboom, zodat het parkeerterrein exclusief te gebruiken is.

Diversen
Aanvaarding en wijze van opleveren in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 125,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting medio 2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1990 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2315 m² Perceeloppervlakte 4900 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 95 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 350 m² Aantal lagen 4 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
2315 m²
In units vanaf
350 m²
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Meetcertificaat aanwezig
Ja
Route van naar Pettelaarpark 20, 5216 PD 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.