RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Australielaan 8 ged., 5232 BB 's-Hertogenbosch, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 1.600,- p.m.
Australielaan 8 Ged. in 'S-Hertogenbosch 5232 BB

Omschrijving

Locatie
Onderhavig kantoorpand is gelegen op Bedrijventerrein De Herven wat zich kenmerkt door zijn goede ligging aan de A2. In de directe nabijheid zijn onder andere de Bossche Boulevard (meubels), autoboulevard De Herven, KPN Business Centre, Panasonic en Acer te vinden.

Object
De totale verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 160 m². De kantoorkamers hebben de volgende oppervlaktes:
- kantoorkamer 1: circa 47 m²;
- kantoorkamer 2: circa 21 m²;
- kantoorkamer 3: circa 61 m².

Opleveringsniveau
Recentelijk zijn een aantal zaken vernieuwd in het gehuurde. De kantoorkamers zijn voorzien van nieuwe vloerbedekking, systeemplafonds met LED-verlichting en airconditioning en de pantry en het toilet hebben een nieuw fris uiterlijk gekregen.

Parkeren
Parkeren is mogelijk voor het gebouw en in de voorgelegen straat en in omgeving.

Diversen
Het kantoorpand is mede in gebruik door AnnaDiva. Zij maken gebruik van de begane grond en een deel van de eerste verdieping. Uitgangspunt is dat het toiletgroep en pantry gedeeld worden met AnnaDiva, partijen zullen nadere afspraken maken over het gebruik en de schoonmaak.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.600,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 20,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1991 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 160 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig