RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Rietveldenweg 10 K, 5222 AR 's-Hertogenbosch, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs op aanvraag
Rietveldenweg 10 K in 'S-Hertogenbosch 5222 AR

Omschrijving

Locatie
De kantoor-/bedrijfsruimte is gelegen op het grootste bedrijventerrein van Den Bosch, De Rietvelden en dit bedrijventerrein huisvest een variëteit aan ondernemingen.

De Rietveldenweg is DE verkeersader van het bedrijventerrein en de directe ligging aan deze weg zorgt dan ook voor veel exposure. Door de directe aansluiting aan de oprit van de A59, en met de A2 op enkele minuten afstand, kan de bereikbaarheid met de auto als uitstekend worden beschouwd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is, met diverse bushaltes in de directe omgeving, eveneens uitstekend. Het centraal station is op loopafstand bereikbaar.

Object
Het betreft een zeer representatieve kantoor-/bedrijfsruimte op een zichtlocatie aan de Rietveldenweg. De kantoorruimte, ter grootte van circa 160 m², is gelegen op de eerste verdieping en is toegankelijk middels de centrale entree die wordt gedeeld met De Groot Installatiegroep. De kantoorruimte is onderverdeeld in een ruime kantoortuin, drie kantoor-/spreekkamers, pantry en sanitaire voorzieningen. De bedrijfsruimte ter grootte van circa 157 m² is middels een elektrisch bedienbare overheaddeur toegankelijk vanaf de Jagersheuvelstraat.

Opleveringsniveau
De centrale entree is voorzien van een natuurstenen vloerafwerking, systeemplafond met armaturen en een alarmsysteem. De kantoorruimten zijn voorzien van vloerbedekking, systeemplafond met energiebesparende armaturen, airco, systeemwanden uitgevoerd met glazen panelen, pantry en sanitaire voorzieningen. Verwarming geschiedt middels radiatoren.

Parkeren
Het gehuurde beschikt over drie parkeerplaatsen; daarnaast zijn er diverse gemeenschappelijke parkeerplaatsen aan de voorzijde van het object gesitueerd.

Bestemming
Het object is naar opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld en heeft hierin de bestemming Bedrijventerrein en is als zodanig bestemd voor ondernemingen in de categorieën 1 tot en met 3.2 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten. Nadere informatie over het bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1965 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 317 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 160 m² Oppervlakte kantoorruimte 157 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig