RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Verwersstraat 87 b, 5211 HV 's-Hertogenbosch, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 1.750,- p.m.
Verwersstraat 87 B in 'S-Hertogenbosch 5211 HV

Omschrijving

Locatie
Deze ruimte kent een rijke historie met talloze bekende gebruikers. Het pand werd begin jaren 60, in gebruik genomen als eerste vestiging van het, inmiddels wereldwijd bekende bedrijf, Würth. Daarna volgde diversen ambachtslieden (een sigarenmaker, een boekbinder en een lederij) en als laatste gebruiker, de bij alle Bosschenaren bekende jeugdkroeg; De Oetel.

De huidige commerciële ruimte is gelegen in de Verwersstraat, die fungeert als verbinding tussen de Markt en de Parade in het kernwinkelgebied van Den Bosch. De Verwersstraat is veelal bekend door zijn diversiteit aan horeca gelegenheden, modezaken in het hogere segment, kunstgalerieën en kleine kantoorgebruikers.

Object
De ruimte heeft een totale oppervlakte van circa 150 m² verdeeld over de begane grond (circa 120 m²) en een kelder (circa 30 m²). De grote deuren aan de achterzijde - die toegang bieden tot de binnentuin - zorgen voor een prettige lichtinval. Bij het gehuurde hoort ook een binnentuin met achterom en met uitzicht op De Binnendieze.

Opleveringsniveau
De ruimte is volledig gerenoveerd en wordt casco opgeleverd, doch voorzien van:
- wandafwerking met ruim voldoende wandcontactdozen;
- verwarming middels elektrische vloerverwarming;
- pantry;
- sanitaire voorzieningen.

In overleg met de kandidaat huurder is het opleveringsniveau verder bespreekbaar.

Parkeren
Op enkele minuten loopafstand bevinden zich de parkeergarages Wolvenhoek en St. Jan met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Diversen
Naar opgave van de gemeente ‘s-Hertogenbosch is onderhavig object gelegen binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft hierin de bestemming ‘Centrum’. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor detailhandel, dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en publiekverzorgend ambacht en dienstverlening. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.750,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 150 m² Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig