RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Kasteleinenkampweg 9 L-M, 5222 AX 's-Hertogenbosch, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 22.000,- p.j.
Kasteleinenkampweg 9 L-M in 'S-Hertogenbosch 5222 AX

Omschrijving

Locatie
Het bedrijfsverzamelgebouw is centraal gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden. De Rietvelden is het grootste bedrijventerrein van Den Bosch en herbergt een grote diversiteit aan ondernemingen. Onderhavig object is strategisch gelegen ten opzichte van de Rietveldenweg, DE verkeersader binnen het bedrijventerrein. De Rietveldenweg heeft een directe aansluiting naar de oprit van de A59 en met de A2 op enkele minuten afstand, kan de bereikbaarheid met de auto als uitstekend worden beschouwd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is, met diverse bushaltes in de directe omgeving, eveneens uitstekend.

Object
Het object maakt deel uit van een representatief bedrijfsverzamelgebouw dat in een U-vorm is ontwikkeld. De betreffende kantoor-/bedrijfsruimte is aan de linkerzijde van het complex gesitueerd en is vanaf de Kasteleinenkampweg goed zichtbaar. De voor verhuur beschikbare bedrijfsunit is onderverdeeld in circa 100 m² kantoorruimte, alsmede circa 200 m²  bedrijfsruimte. De huurders binnen het complex kennen een gevarieerde brancheverdeling. Het complex wordt gekenmerkt door een hoogwaardige uitstraling en afwerkingsniveau.   

Opleveringsniveau
De bedrijfsunit wordt turn-key opgeleverd en is onder andere voorzien van:

Kantoorruimte:
-    natuursteen vloerafwerking;
-    systeemplafond voorzien van TL-armaturen;
-    airco;
-    aansluitingen ten behoeve van data en elektra;
-    pantry voorzien van inbouwapparatuur;
-    sanitaire voorzieningen;
-    alarminstallatie. 

Bedrijfsruimte:
-    elektrisch bedienbare overheaddeur;
-    verlichting;
-    lichtstraten;
-    heater. 

Parkeren
Tot de bedrijfsunit behoren diverse parkeerplaatsen. 

Bestemming
Het object is naar opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter en Het Ertveld en heeft hierin de bestemming bedrijventerrein. De voor Bedrijventerrein aangewezen gronden zijn bestemd voor ondernemingen in de categorieën 1 tot en met 4.1 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten. Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 22.000,- per jaar Aanvaarding Per 01-01-2019 BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1968 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 300 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 200 m² Oppervlakte kantoorruimte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig