Terug naar de resultaten
Te huur
Hinthamerstraat 60 in 'S-Hertogenbosch 5211 MR

Hinthamerstraat 60

5211 MR 's-Hertogenbosch
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen aan de Hinthamerstraat, een absolute A1-locatie met tal van bekende formules als CASA, Blokker, Kruidvat, Ici Paris, Vitamin Store en de Apple store. De Hinthamerstraat is een aanloopstraat naar de Markt van Den Bosch. Het winkelende publiek weet dagelijks deze straat te vinden, wat bijdraagt aan het gunstige vestigingsklimaat...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 75 m² In units vanaf 75 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen aan de Hinthamerstraat, een absolute A1-locatie met tal van bekende formules als CASA, Blokker, Kruidvat, Ici Paris, Vitamin Store en de Apple store. De Hinthamerstraat is een aanloopstraat naar de Markt van Den Bosch. Het winkelende publiek weet dagelijks deze straat te vinden, wat bijdraagt aan het gunstige vestigingsklimaat alhier. Rondom dit gebied zijn tevens tal van betaalde parkeermogelijkheden en op- en afstapplaatsen van het OV gesitueerd. 

Object
De winkelruimte maakt deel uit van het markante pand Hinthamerstraat 54-60 en ligt direct naast publiekstrekker CASA. Onderhavig object bevindt zich op de kruising van de Hinthamerstraat en de Predikheerenpoort. Het betreft een rechthoekige commerciële ruimte van circa 73 m² op de begane grond.

Opleveringsniveau
Het object kent een casco opleveringsniveau inclusief toilet, pantry, meterkast en verwarming.

Parkeren
Op korte loopafstand bevinden zich tal van betaalde parkeermogelijkheden. Zo ligt op nog geen 150 meter loopafstand de parkeergarage St-Josephstraat. Waarbij tevens een bushalte is gesitueerd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 75 m² Verkoopoppervlakte 75 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 75 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
75 m²
In units vanaf
75 m²
Verkoop vloeroppervlakte
75 m²
Route van naar Hinthamerstraat 60, 5211 MR 'S-Hertogenbosch

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.