RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Hinthamerstraat 60, 5211 MR 's-Hertogenbosch, Winkelruimte (BOG) Huurprijs op aanvraag
Hinthamerstraat 60 in 'S-Hertogenbosch 5211 MR

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen aan de Hinthamerstraat, een absolute A1-locatie met tal van bekende formules als CASA, Blokker, Kruidvat, Ici Paris, Vitamin Store en de Apple store. De Hinthamerstraat is een aanloopstraat naar de Markt van 's-Hertogenbosch. Het winkelende publiek weet dagelijks deze straat te vinden, wat bijdraagt aan het gunstige vestigingsklimaat alhier. Rondom dit gebied zijn tevens tal van betaalde parkeermogelijkheden en op- en afstapplaatsen van het OV gesitueerd.

Object
De winkelruimte maakt deel uit van het markante pand Hinthamerstraat 54-60 en ligt direct naast publiekstrekker CASA. Onderhavig object bevindt zich op de kruising van de Hinthamerstraat en de Predikheerenpoort. Het betreft een rechthoekige commerciële ruimte van circa 75 m² op de begane grond met kelder van circa 102 m².

Opleveringsniveau
Het object kent een casco opleveringsniveau inclusief toilet, pantry, meterkast en verwarming.

Parkeren
Op korte loopafstand bevinden zich tal van betaalde parkeermogelijkheden. Zo ligt op nog geen 150 meter loopafstand de parkeergarage St-Josephstraat. Waarbij tevens een bushalte is gesitueerd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 75 m² Verkoopoppervlakte 75 m² Frontbreedte 400 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 75 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1