RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Lokerenpassage 110, 5235 KS 's-Hertogenbosch, Winkelruimte (BOG) Huurprijs op aanvraag
Lokerenpassage 110 in 'S-Hertogenbosch 5235 KS

Omschrijving

Locatie
Al meer dan 25 jaar is Winkelcentrum Maaspoort voor de wijkbewoners, maar ook voor bezoekers van buiten de wijk, een bruisend trefpunt. Winkelcentrum Maaspoort omvat 38 verkooppunten. In dit winkelcentrum zijn diverse particuliere en landelijke winkelformules gevestigd zoals Albert Heijn, Jumbo, Shoeby Fashion, Store3, Kruidvat, Pet’s Place, Primera en Etos.

Object
Onderhavige winkelruimte ligt bij één van de drie entreepassages van het winkelcentrum. De winkelruimte beschikt over circa 275 m² en heeft een achter uitgang lopend naar de zijkant van het winkelcentrum. De winkelruimte is tevens voorzien van een brede pui die bijdraagt aan een hoge attentiewaarde. 

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in casco staat opgeleverd.

Parkeren
Het winkelcentrum biedt ruim voldoende gratis (overdekte) parkeergelegenheden voor het winkelend publiek. Tevens is het winkelcentrum uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer met een busstop voor de deur.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 4.050,00 per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1982 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 275 m² Verkoopoppervlakte 275 m² Frontbreedte 850 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 275 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1