Terug naar de resultaten
Te huur
Rompertdreef 7 - 9 in 'S-Hertogenbosch 5233 ED

Rompertdreef 7 - 9

5233 ED 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 136,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie De beschikbaar komende kantoorruimte maakt deel uit van een in 2003 tot 2007 ontwikkeld kleinschalig kantorenpark. De Rompertdreef is een zijstraat van de Sint Teunislaan; een belangrijke ontsluitingsweg in dit stadsdeel van Den Bosch. De A2, A59 én A50 zijn op zeer korte rijafstand gelegen. Dit geldt ook voor de verbindingswegen van en naar het centrum én de overige stadsdelen van Den...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 665 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De beschikbaar komende kantoorruimte maakt deel uit van een in 2003 tot 2007 ontwikkeld kleinschalig kantorenpark. De Rompertdreef is een zijstraat van de Sint Teunislaan; een belangrijke ontsluitingsweg in dit stadsdeel van Den Bosch. De A2, A59 én A50 zijn op zeer korte rijafstand gelegen. Dit geldt ook voor de verbindingswegen van en naar het centrum én de overige stadsdelen van Den Bosch. Aan de Sint Teunislaan, pal tegenover het kantorenpark, is een bushalte geplaatst. De bereikbaarheid per eigen, maar ook openbaar vervoer is optimaal. Op twee minuten loopafstand is wijkwinkelcentrum De Rompertpassage gelegen. Naast vele dagwinkels zijn er ook drie grote supermarktketens gevestigd.
Handig!

Object
Medio 2008 heeft de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) de begane grond én de eerste verdieping van onderhavig kantoorgebouw, als hoofdkantoor van deze brancheorganisatie, in gebruik genomen (zie ook www.noab.nl). De hoofdentree, personenlift, overloop en het trappenhuis worden gemeenschappelijk met de gebruiker van de tweede verdieping (ISProjects) gebruikt. Het kantoorgebouw is in totaal circa 1.000 m² groot. Momenteel zijn de kantoorruimtes die geheel zelfstandig zijn op de eerste en tweede verdieping geheel beschikbaar voor de verhuur. Dit is in het totaal 665 m². NOAB behoudt zelf de begane grond. Het dakterras, gelegen boven de berging, kan eveneens gebruikt worden.

Opleveringsniveau
De voor verhuur beschikbare verdieping beschikt over eigen sanitaire ruimten (dames en heren gescheiden) en een grote pantry. De verdieping is op dit moment in meerdere kantoorkamers onderverdeeld. Ook is er een grote presentatie- annex vergaderruimte aanwezig. Verwarming en koeling geschieden middels ‘inductie-units’, verwerkt in het systeemplafond.
De temperatuur kan per vertrek geregeld worden. Tot slot is er databekabeling in de gotenstructuur aanwezig. Deze kan gehandhaafd blijven indien de huurder daar prijs op stelt.

Parkeren
De drie kantoorgebouwen zijn goed zichtbaar vanaf de Sint Teunislaan, echter de toegang tot het kantorenpark is gelegen aan de Rompertdreef. Het kantorenpark is geheel omheind en buiten de reguliere kantoortijden afsluitbaar middels een grote schuifpoort. De parkeervoorziening is ruim. Tot de te huur aangeboden kantoorruimte behoren 11 (met borden gemarkeerde) parkeerplaatsen; er geldt een parkeernorm van 1:30 m².

BTW-vriendelijk huren behoort zeker tot de mogelijkheden! Aanvaarding in overleg en na goedkeuring door het Bestuur van de NOAB en ISProjects.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 136,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 665 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
665 m²
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco
Route van naar Rompertdreef 7 - 9, 5233 ED 'S-Hertogenbosch

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.