Terug naar de resultaten
Verhuurd
Kerkstraat 30 in 'S-Hertogenbosch 5211 KG

Kerkstraat 30

5211 KG 's-Hertogenbosch
Huurprijs op aanvraag Verhuurd

Omschrijving

Locatie
De Kerkstraat staat van oudsher bekend als een gedeelte van het kernwinkelgebied van ’s-Hertogenbosch en is de verbindende straat tussen de Markt, Parade en Korte Putstraat. Hier bevinden zich tal van succesvolle retailformules als Piet Zoomers, Nespresso, Marc Cain en Cavallaro. Elk van deze formules trekt op dagelijkse basis winkelend publiek aan. Dit draagt bij...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 75 m² In units vanaf 75 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De Kerkstraat staat van oudsher bekend als een gedeelte van het kernwinkelgebied van ’s-Hertogenbosch en is de verbindende straat tussen de Markt, Parade en Korte Putstraat. Hier bevinden zich tal van succesvolle retailformules als Piet Zoomers, Nespresso, Marc Cain en Cavallaro. Elk van deze formules trekt op dagelijkse basis winkelend publiek aan. Dit draagt bij aan een gunstig vestigingsklimaat.

Object
De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 80 m² gelegen op de begane grond. De ruimte is voorzien van een tweetal pashokjes in het midden van de winkelruimte. Achterin bevindt zich een separate ruimte voorzien van een pantry en met toegang tot de toiletruimte.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd. 

Parkeren
Het centrum van 's-Hertogenbosch beschikt over ruim voldoende parkeerfaciliteiten; onder andere parkeergarage Sint Josephstraat, die zich op loopafstand bevindt. Onlangs is ook parkeergarage St.-Jan aan de Hekellaan gerealiseerd, die in circa 1.040 parkeerplaatsen voorziet. Aan fietsers is eveneens gedacht, de fietsenstalling in de Kerkstraat biedt gratis stallingsmogelijkheid voor circa 1.100 fietsen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1860 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 75 m² Verkoopoppervlakte 75 m² Frontbreedte 400 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 75 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
75 m²
In units vanaf
75 m²
Verkoop vloeroppervlakte
75 m²
Frontbreedte
400 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Kerkstraat 30, 5211 KG 'S-Hertogenbosch

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.