Terug naar de resultaten
Te huur
Vughterstraat 175 B in 'S-Hertogenbosch 5211 GB

Vughterstraat 175 B

5211 GB 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 900,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Onderhavige commerciële ruimte bevindt zich aan het einde van de Vughterstraat. Dit deel van de Vughterstraat leent zich uitstekend voor dienstverlenende ondernemingen gezien de hoeveelheid woningen alsmede parkeermogelijkheden in de omgeving. Echter bevinden zich rondom de winkelruimte tal van speciaal zaken zoals Poggen Pohl, Hoofs en Biggie Best. Object Onderhavige commerciële ruimte...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 50 m² In units vanaf 50 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte bevindt zich aan het einde van de Vughterstraat. Dit deel van de Vughterstraat leent zich uitstekend voor dienstverlenende ondernemingen gezien de hoeveelheid woningen alsmede parkeermogelijkheden in de omgeving. Echter bevinden zich rondom de winkelruimte tal van speciaal zaken zoals Poggen Pohl, Hoofs en Biggie Best.

Object
Onderhavige commerciële ruimte bestaat uit circa 50 m² gelegen op de begane grond. De ruimte is netjes afgewerkt en wordt op dit moment gebruikt als kapsalon. Zo zijn er een tweetal aansluitingspunten gesitueerd voor wastafels. Achterin de ruimte is een pantry met wasbak en close in boiler gevestigd. Tevens is de ruimte voorzien van een toilet.

Parkeren
Nabij de commerciële ruimte bevinden zich tal van betaalde parkeergelegenheden. Zo zijn er voor de ruimte alsmede aan Westwal mogelijkheden voor het parkeren van de auto.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 900,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 50 m² Verkoopoppervlakte 50 m² Frontbreedte 300 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 50 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
50 m²
In units vanaf
50 m²
Verkoop vloeroppervlakte
50 m²
Frontbreedte
300 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B2
Route van naar Vughterstraat 175 B, 5211 GB 'S-Hertogenbosch

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.