Terug naar de resultaten
Te huur
Kolperstraat 22 in 'S-Hertogenbosch 5211 KC

Kolperstraat 22

5211 KC 's-Hertogenbosch
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Het object is gelegen in de druk bezochte Kolperstraat en deze maakt deel uit van het kernwinkelgebied van Den Bosch. Dit is de verbindingstraat tussen de Markt en het Fonteinplein. De Kolperstraat en omliggende straten zijn voorzien van diverse succesvolle kleding- en horecaondernemingen, zoals Wolford, Pauw, Visch en Mangerie 't Vervolg. Door deze diversiteit in aanbod kunnen consumenten...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 50 m² In units vanaf 50 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het object is gelegen in de druk bezochte Kolperstraat en deze maakt deel uit van het kernwinkelgebied van Den Bosch. Dit is de verbindingstraat tussen de Markt en het Fonteinplein. De Kolperstraat en omliggende straten zijn voorzien van diverse succesvolle kleding- en horecaondernemingen, zoals Wolford, Pauw, Visch en Mangerie 't Vervolg. Door deze diversiteit in aanbod kunnen consumenten het midden- en hoog segment in de Kolperstraat vinden.

Object
Onderhavige winkelruimte bestaat uit circa 50 m² op de begane grond. De winkelruimte heeft een L- vorm waarbij achterin de winkelruimte een separaat toilet en pantry zijn gesitueerd.

Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat.

Parkeren
Nabij de winkelruimte zijn verschillende mogelijkheden voor betaald parkeren. Parkeergarage de Wolvenhoek ligt op circa 300 meter loopafstand en parkeergarage de Arena op circa 500 meter loopafstand.

Aanvaarding
In overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 50 m² Verkoopoppervlakte 50 m² Frontbreedte 350 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 50 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
50 m²
In units vanaf
50 m²
Verkoop vloeroppervlakte
50 m²
Frontbreedte
350 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Route van naar Kolperstraat 22, 5211 KC 'S-Hertogenbosch

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.