Terug naar de resultaten
Te huur
Stationsweg 12 in 'S-Hertogenbosch 5211 TW

Stationsweg 12

5211 TW 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 50.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie De Stationsweg vormt al ruim 100 jaar de belangrijkste verbinding tussen Het Stationsplein en de Bossche binnenstad. Over deze route lopen dagelijks duizenden mensen voor een groot gedeelte aan de zuidzijde van de straat. De vele rijksmonumenten aan de Stationsweg waren vroeger woonhuizen. Door de jaren heen zijn veel woningen op de begane grond omgebouwd tot kantoren. Het object is...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 190 m² In units vanaf 190 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De Stationsweg vormt al ruim 100 jaar de belangrijkste verbinding tussen Het Stationsplein en de Bossche binnenstad. Over deze route lopen dagelijks duizenden mensen voor een groot gedeelte aan de zuidzijde van de straat. De vele rijksmonumenten aan de Stationsweg waren vroeger woonhuizen. Door de jaren heen zijn veel woningen op de begane grond omgebouwd tot kantoren. Het object is uiterst goed bereikbaar per openbaar vervoer en de op- en afritten van de A2 zijn slecht op 7 autominuten gelegen.

Object
Dit prachtige rijksmonument bestaat uit drie bouwlagen en wordt geheel gerenoveerd. Medio juli 2019 wordt de begane grond opgeleverd en is deze beschikbaar voor de verhuur. De oppervlakte bedraagt totaal circa 190 m² verdeeld over de begane grond, kelder en gedeelde entree. Bij het gehuurde behoort tevens een zeer royale stadstuin.

Opleveringsniveau
De commerciële ruimte wordt zeer hoogwaardig opgeleverd en is onder andere voorzien van een pantry, dames- en herentoilet, klimaatbeheersysteem en airconditioning. Kantoordoeleinden zijn het meest voor de hand liggend. In overleg met de kandidaat huurder kan het opleveringsniveau nader bepaald worden.

Parkeren
In de directe omgeving van het object zijn voldoende (betaald)parkeermogelijkheden. Zo is er op circa 5 minuten loopafstand parkeergarage Q-Park P+R Station 's-Hertogenbosch gelegen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 50.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 190 m² Perceeloppervlakte 286 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 190 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
190 m²
In units vanaf
190 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Turnkey
Ja
Route van naar Stationsweg 12, 5211 TW 'S-Hertogenbosch

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.