RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Kometenplein 35, 5215 MB 's-Hertogenbosch, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 110,- p.m² p.j.
Kometenplein 35 in 'S-Hertogenbosch 5215 MB

Omschrijving

Locatie
Bedrijvenpark De Brand is één van de jongste bedrijvenparken van ‘s-Hertogenbosch. Het park meet circa 90 ha oppervlakte, waarvan ruim de helft uit water en groen bestaat. Bedrijventerrein de Brand kenmerkt zich voornamelijk door de grootschalige bedrijven aan de buitenranden van het terrein en de kleine bedrijven in het middengebied.

Bedrijventerrein de Brand is zeer centraal gelegen, direct aan de A2 (N2) en de N279; de verbindingsweg naar de Veghel en de A50. Aan de eerste rotonde wanneer je bedrijventerrein De Brand oprijdt ligt dit opvallende kantoor-/bedrijfsgebouw gelegen. Door de tweede ontsluitingsweg die recent is aangelegd, is bereikbaarheid fors verbeterd. Door de aanwezige bushalte is het bedrijventerrein tevens met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Object
De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van circa 200 m² en is gelegen op de tweede verdieping. Door de vele grote raampartijen is er veel daglichttoetreding wat zorgt voor een prettige lichtinval. De ruimte is voorzien van een eigen toiletgroep en pantry. Door de scheidingswand achterin de ruimte is er een af te sluiten spreekruimte aanwezig.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd, voorzien van een dames- en herentoilet, pantry, vloerbedekking, kabelgoten, verwarming middels radiatoren, ingebouwde airconditioning en een lichtklimaatbeheerssysteem. In overleg met de kandidaat huurder kan het opleveringsniveau nader bepaald worden.

Parkeren
Voor het gehuurde bevinden (toegewezen) parkeerplaatsen. In nader overleg tussen verhuurder en huurder moeten het aantal parkeerplaatsen worden toegewezen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 110,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 3.375,00 per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 200 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 200 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig