Terug naar de resultaten
Te huur
Verwersstraat 29 in 'S-Hertogenbosch 5211 HT

Verwersstraat 29

5211 HT 's-Hertogenbosch
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavige ruimte is gelegen op de hoek van de Verwersstraat en Waterstraat. De Waterstraat is de verbindende straat tussen parkeergarage Wolvenhoek en de Bossche binnenstad. De Verwersstraat heeft zich door de loop der jaren ontwikkeld tot de absolute A1 winkel- en cultuurstraat van Den Bosch. Zo bevindt zich op nog geen 150 meter afstand het befaamde Noord...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 1324 m² In units vanaf 1324 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige ruimte is gelegen op de hoek van de Verwersstraat en Waterstraat. De Waterstraat is de verbindende straat tussen parkeergarage Wolvenhoek en de Bossche binnenstad. De Verwersstraat heeft zich door de loop der jaren ontwikkeld tot de absolute A1 winkel- en cultuurstraat van Den Bosch. Zo bevindt zich op nog geen 150 meter afstand het befaamde Noord Brabants Museum dat gedurende het gehele jaar een absolute publiekstrekker is. Verder zijn hier tal van sterke en bewezen retail merken zoals Suit Supply, Max Herenmode, Finds, Westside, Raw Interiors en Schneider Outdoor vertegenwoordigd. 

Diverse culinaire dag en avond horecazaken hebben ook hun plek gevonden in de Verwersstraat en zij dragen gedurende de hele dag en avond bij aan een levendige sfeer. 

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel uit van het chique voormalige hoofdkantoor van assuradeur Malherbe de Juvigny. Het gebouw kent een lange historie. Zo is het gebouw het hoofdkantoor geweest van bankier Lentjes en Drossaerts. Daarvoor nog huisvestte het gebouw het befaamde Oranje Hotel. 

Onderhavige commerciële ruimte bevindt zich aan de linkerzijde van het markante complex en bestaat uit de begane grond en ruime kelder. De ruimte is voorzien van karakteristieke trekken die door het gehele pand zichtbaar zijn.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de winkelruimte wordt in overleg bepaald.

Parkeren
Op korte loopafstand bevindt zich parkeergarage de Wolvenhoek met een capaciteit van ruim 470 auto's. Parkeergarage Sint-Jan met een parkeercapaciteit van 1040 auto's ligt op slechts 500 meter.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 1324 m² Verkoopoppervlakte 1324 m² Frontbreedte 3100 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1324 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
1324 m²
In units vanaf
1324 m²
Verkoop vloeroppervlakte
1324 m²
Frontbreedte
3100 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Ter overname
Ja
Route van naar Verwersstraat 29, 5211 HT 'S-Hertogenbosch

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.