Terug naar de resultaten
Te huur
Graaf Van Solmsweg 52 D in 'S-Hertogenbosch 5222 BP

Graaf van Solmsweg 52 d

5222 BP 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 65.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De functionele bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden. De Rietvelden is met circa 470 bedrijven het grootste bedrijventerrein van 's-Hertogenbosch. De locatie is bijzonder goed bereikbaar vanaf de A59, waarvan de op- en afritten zich bevinden op minder dan 500 meter. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is, met een bushalte op enkele minuten...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1500 m² In units vanaf 1500 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De functionele bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden. De Rietvelden is met circa 470 bedrijven het grootste bedrijventerrein van 's-Hertogenbosch. De locatie is bijzonder goed bereikbaar vanaf de A59, waarvan de op- en afritten zich bevinden op minder dan 500 meter. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is, met een bushalte op enkele minuten afstand, eveneens uitstekend. De containerterminal van 's-Hertogenbosch ligt eveneens in de directe nabijheid.

Object
Onderhavig object betreft een functionele bedrijfsruimte ter grootte van circa 1.500 m², voorzien van een entree/kantoorruimte die in overleg met de verhuurder kan worden uitgebreid.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte wordt in de huidige, functionele staat opgeleverd en is onder andere voorzien van een betonvloer, heaters, lichtstraten, TL-opbouwarmaturen, sanitaire voorzieningen en zes elektrisch bedienbare overheaddeuren voorzien van shelters.

In overleg met verhuurder kan het opleveringsniveau worden gewijzigd.

Parkeren
Er bevinden zich voldoende parkeervoorzieningen op eigen terrein.

Bestemmingsplan
Onderhavig object is naar opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan De Rietvelden, De Vutter, het Ertveld en heeft hierin de bestemming Bedrijventerrein en is als zodanig bestemd voor ondernemingen in de categorieën 3.1 tot en met 5.1 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie en/of een bezichtiging:
U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen en de mogelijkheden voor uw onderneming te onderzoeken. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Mike van Riet van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 65.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1500 m² Diversen In units vanaf 1500 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
1500 m²
In units vanaf
1500 m²
Route van naar Graaf van Solmsweg 52 d, 5222 BP 'S-Hertogenbosch

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring