RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Orthenstraat 288, 5211 SX 's-Hertogenbosch, Winkelruimte (BOG) Huurprijs op aanvraag
Orthenstraat 288 in 'S-Hertogenbosch 5211 SX

Omschrijving

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte is gesitueerd aan de Orthenstraat, nabij het stadshart van 's-Hertogenbosch. De Orthenstraat typeert zich door een gevarieerde mix aan ondernemers. Dit maakt dat de straat een grote aantrekkingskracht heeft op het publiek die met verschillende doeleinden de stad bezoeken. In de directe nabijheid van onderhavige commerciële ruimte bevinden zich formules als Eyelove, Shoots & More, Kinki Kappers, By Reds en Yoghurt Barn.

Object
De commerciële ruimte bestaat uit circa 140 m² op de begane grond, ziet er zeer degelijk uit en is instapklaar. In het object bevinden zich een toilet, alsmede een nette keuken.

Opleveringsniveau
Het pand zal casco aan de nieuwe huurder worden verhuurd en in de huidige staat worden opgeleverd, inclusief modern keukenblok en een toiletgroep.

Parkeren
In de directe nabijheid is er op diverse plekken de mogelijkheid tot betaald parkeren.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1400 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 140 m² Verkoopoppervlakte 140 m² Frontbreedte 560 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 140 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B2