Terug naar de resultaten
Te huur
Ridderstraat 22 - 24 in 'S-Hertogenbosch 5211 KA

Ridderstraat 22 - 24

5211 KA 's-Hertogenbosch
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen op de hoek van de markante Ridderstraat en Fonteinstraat. Deze straat kenmerkt zich door een mix van diverse kwalitatieve modezaken in combinatie met horecagelegenheden. Tevens ligt het pand nabij één van de bekendste winkelstraten van Den Bosch, de Verwersstraat. In de directe omgeving zijn diverse publiekstrekkers te vinden zoals...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen op de hoek van de markante Ridderstraat en Fonteinstraat. Deze straat kenmerkt zich door een mix van diverse kwalitatieve modezaken in combinatie met horecagelegenheden. Tevens ligt het pand nabij één van de bekendste winkelstraten van Den Bosch, de Verwersstraat. In de directe omgeving zijn diverse publiekstrekkers te vinden zoals Max, Suit Supply, Westside, Joris Lammers, Sissy Boy en RAW Interiors.

Object
Prachtige winkelruimte ter grootte van circa 80 m² gesitueerd op de begane grond. Het pand heeft een uitstekende zichtlocatie in één van de meest sfeervolle winkelstraten van Den Bosch.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd.

Parkeren
Het centrum is uitstekend bereikbaar voor automobilisten. Diverse parkeergarages bieden ruimschoots plaats aan bezoekers van de stad. Tevens beschikt de stad over goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Diversen
Voorbehoud ontbinding vigerende huurovereenkomst, alsmede finale goedkeuring van pandeigenaar met betrekking tot gegoedheid en branchering.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² Verkoopoppervlakte 80 m² Frontbreedte 1070 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Verkoop vloeroppervlakte
80 m²
Frontbreedte
1070 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Ridderstraat 22 - 24, 5211 KA 'S-Hertogenbosch

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.