Terug naar de resultaten
Te huur
Peperstraat 3 - 5 in 'S-Hertogenbosch 5211 KM

Peperstraat 3 - 5

5211 KM 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 115.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Deze prachtige monumentale herenhuizen met unieke binnenstadtuinen zijn gelegen in het kielzog van het mooiste en bekendste plein van ’s-Hertogenbosch; de Parade, met als meest herkenbare punt de Sint-Janskathedraal. De Peperstraat heeft een rijke historie en is omringd door vele monumentale panden. Het object is uitstekend bereikbaar per eigen vervoer, maar zeker...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 830 m² In units vanaf 300 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Deze prachtige monumentale herenhuizen met unieke binnenstadtuinen zijn gelegen in het kielzog van het mooiste en bekendste plein van ’s-Hertogenbosch; de Parade, met als meest herkenbare punt de Sint-Janskathedraal. De Peperstraat heeft een rijke historie en is omringd door vele monumentale panden. Het object is uitstekend bereikbaar per eigen vervoer, maar zeker ook per openbaar vervoer (bus en trein).

Object
Het object bestaat twee herenhuizen met ieder een eigen voordeur en heeft een totale oppervlakte van circa 830 m². De Peperstraat 3 is gebouwd in 1820 en heeft drie bouwlagen, waarvan op de zolderverdieping twee woonappartementen gesitueerd zijn. De Peperstraat 5 heeft als bouwjaar 1909 en is tevens verdeeld over drie bouwlagen. De herenhuizen kenmerken zich door de uiterst charmante en karakteristieke gevels met veel herkenbare elementen wat het bouwjaar van het gebouw goed weergeeft. Door de variëteit aan kantoorkamers met wisselende oppervlaktes leent dit pand zich uitstekend voor veel verschillende kantoordoeleinden. De stadstuinen aan de achterzijde gelegen hebben ieder een berging met een eigen achterom.

Opleveringsniveau
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd, echter zonder inventaris.

Parkeren
In de directe omgeving van het object bevinden zich betaalde en vergunde parkeerplaatsen. Op enkel 4 minuten lopen is zowel parkeergarage de Wolvenhoek als parkeergarage St. Jan gelegen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 115.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1909 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 830 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 300 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Woonruimte mogelijk
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
830 m²
In units vanaf
300 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Route van naar Peperstraat 3 - 5, 5211 KM 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring