Terug naar de resultaten
Te huur
Emmaplein 15 Ged in 'S-Hertogenbosch 5211 VZ

Emmaplein 15 ged

5211 VZ 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 110,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Het object is gelegen aan het Emmaplein te ’s-Hertogenbosch, op loopafstand van het Centraal Station. Het Emmaplein is tevens gelegen aan één van de belangrijkste toegangswegen van en naar het centrum van ’s-Hertogenbosch. Deze toegangsweg wordt onder meer ontsloten op de snelweg A59 (‘s-Hertogenbosch-Waalwijk) en de snelweg A2 (Utrecht-Eindhoven). Daarmee is de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 70 m² In units vanaf 70 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het object is gelegen aan het Emmaplein te ’s-Hertogenbosch, op loopafstand van het Centraal Station. Het Emmaplein is tevens gelegen aan één van de belangrijkste toegangswegen van en naar het centrum van ’s-Hertogenbosch. Deze toegangsweg wordt onder meer ontsloten op de snelweg A59 (‘s-Hertogenbosch-Waalwijk) en de snelweg A2 (Utrecht-Eindhoven). Daarmee is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. De directe omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan functies; onder meer woningen, kantoren, winkels en horecagelegenheden.

Object
De voor verhuur beschikbare kantoorruimte is onderdeel van een zelfstandig kantoorpand met een totale oppervlakte van circa 200 m². De beschikbare kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van circa 70 m². De ruimtes zijn verdeeld over twee kantoorkamers, een eigen keukenblok, een toilet en een print-/ opslagkamer.

Opleveringsniveau
Het object kent een volledig opleveringsniveau en kan per direct in gebruik worden genomen. De kantoorruimte is onder meer voorzien van een sfeerverlichting, vloerbedekking, pantry, verwarming middels radiatoren, kabelgoten voorzien van databekabeling, patchkast, alarmsysteem en lamellen. Op de begane grond is een vaatwasser gesitueerd welke voor algemeen gebruik ter beschikking wordt gesteld.

Parkeren
In de directe omgeving zijn voldoende (betaalde en vergunde) parkeerplaatsen gelegen.

Diversen
Er is geen BTW van toepassing op de huurprijs.

Servicekosten
De servicekosten bestaan uit twee pakketten:
- Pakket A: € 25,00 per m² per jaar, zijnde het verbruik van gas, water en elektra. Dit bedrag zal jaarlijkse worden verrekend op basis van werkelijke kosten, verdeeld naar rato van de m².
- Pakket B: € 10,00 per m² per jaar, zijnde de schoonmaak van de algemene ruimte (trappenhal, overloop, minimaal 4x per jaar raambewassing buitenzijde), dit bedrag is een vast bedrag, er zal derhalve geen verrekening plaatsvinden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 110,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting doch op korte termijn BTW van toepassing Nee Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1965 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 70 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 70 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
70 m²
In units vanaf
70 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Route van naar Emmaplein 15 ged, 5211 VZ 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.