Terug naar de resultaten
Te huur
Vughterstraat 67 in 'S-Hertogenbosch 5211 EZ

Vughterstraat 67

5211 EZ 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 36.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavig object is gelegen op een mooie locatie aan de Vughterstraat, in het verlengde van de Schapenmarkt. De Vughterstraat heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijke winkelstraat en is daardoor geïntegreerd in het hele winkelgebied van Den Bosch. In de directe omgeving zijn onder meer Simon Lévelt, Rituals, Pipoos, Albert Heijn, Rivièra...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 120 m² In units vanaf 120 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavig object is gelegen op een mooie locatie aan de Vughterstraat, in het verlengde van de Schapenmarkt. De Vughterstraat heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijke winkelstraat en is daardoor geïntegreerd in het hele winkelgebied van Den Bosch. In de directe omgeving zijn onder meer Simon Lévelt, Rituals, Pipoos, Albert Heijn, Rivièra Maison en Lifestyle gevestigd. Het inwonersaantal van Den Bosch bedraagt ruim 150.000 inwoners.

Object
Karakteristieke winkelruimte gelegen op de hoek Vughterstraat/Postelstraat. Het ruim bemeten pand beschikt over circa 120 m² op de begane grond en is voorzien van een toilet, pantry en wasruimte. Door de typische, grote raampartijen heeft het hoekpand een hoge attentiewaarde.

Opleveringsniveau
Onderhavige commerciële ruimte wordt in de huidige staat verhuurd. De voorgaande huurder heeft voor het realiseren van diens kapperszaak een uitvoerige renovatie uitgevoerd. Verhuurder heeft recentelijk nog de kozijnen en deur geschilderd.

Parkeren
Nabij de winkel is (betaald) parkeren aan de openbare weg mogelijk. Op 250 meter (loop)afstand bevindt zich de Wolvenhoek met een parkeercapaciteit van 475 parkeerplaatsen. De Sint Jan parkeergarage aan de Hekellaan biedt plaats aan 1.040 auto's.

Diversen
Beschikbaar per 1 december 2019 of zoveel eerder.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 36.000,- per jaar Aanvaarding Per 01-12-2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 120 m² Verkoopoppervlakte 120 m² Frontbreedte 1000 cm Diversen In units vanaf 120 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
120 m²
In units vanaf
120 m²
Verkoop vloeroppervlakte
120 m²
Frontbreedte
1000 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Ter overname
Ja
Route van naar Vughterstraat 67, 5211 EZ 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring