RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Stadionlaan 79, 5213 JJ 's-Hertogenbosch, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 135,- p.m² p.j.
Stadionlaan 79 in 'S-Hertogenbosch 5213 JJ

Omschrijving

Locatie
De Vliert, of anders gezegd, de kantoor-, showroom- en bedrijfsruimten rondom het stadion van FC Den Bosch, is gelegen ten oosten van het stadscentrum. De ligging nabij de diverse uitvalswegen van en naar de A2, A50 en A59, maar ook de meerdere verwijzingen in de stad zelf, maken dat de locatie eenvoudig en uitstekend bereikbaar is. Op 10 minuten loopafstand is station Oost gesitueerd. En er bevinden zich bushaltes nabij De Vliert.

Parkeren
Er zijn ruim voldoende (gratis) parkeervoorzieningen bij het object gelegen.

Object
De Vliert bestaat uit in totaal vier kantoorgebouwen, die allen op de hoek van het stadion liggen, met onder de noord- en zuidtribune showroom-/bedrijfsunits. De voor verhuur beschikbare kantoorruimte bevindt zich in gebouw B en heeft een totale oppervlakte van circa 200 m² bvo. In de ruimte bevindt zich aan de voorzijde een grote afsluitbare spreekruimte, die middels een flexibele wand opgedeeld kan worden in twee spreekruimtes. Door de verschillende indelingsmogelijkheden is de ruimte voor vele doeleinden inzetbaar. In de ruimte is reeds een pantry en patchkast aanwezig. De kantoorruimte is 24/7 toegankelijk.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- systeemplafond met armaturen;
- vloerbedekking (zojuist vernieuwde tapijttegels);
- luchtbehandeling met ventilatie en koeling;
- verwarming middels radiatoren;
- pantry;
- dames- en heren toilet (gemeenschappelijk);
- patchkast;
- kabelgoten;
- alarmsysteem;
- toegangscontrole- en beveiligingssysteem.

Diversen
Minimale huurtermijn: twee (2) jaren.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 135,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting doch op korte termijn BTW van toepassing Ja Servicekosten € 33,32 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2003 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 200 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 200 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig