Terug naar de resultaten
Te huur
Gasselstraat 24 in 'S-Hertogenbosch 5211 KJ

Gasselstraat 24

5211 KJ 's-Hertogenbosch
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte is gelegen in de Gasselstraat, onderdeel van het kernwinkelgebied van Den Bosch. De Gasselstraat mondt uit in de bekende, sfeervolle Kerkstraat, waar een grote diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige winkels te vinden is. Zo hebben zich hier onder andere Piet Zoomers, Nespresso, Anna van Toor, Caroline Biss, Le Ballon en Claudia Sträter gevestigd. De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte is gelegen in de Gasselstraat, onderdeel van het kernwinkelgebied van Den Bosch. De Gasselstraat mondt uit in de bekende, sfeervolle Kerkstraat, waar een grote diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige winkels te vinden is. Zo hebben zich hier onder andere Piet Zoomers, Nespresso, Anna van Toor, Caroline Biss, Le Ballon en Claudia Sträter gevestigd. De Kerkstraat komt uit op de Markt en aan de andere zijde zijn de Sint-Janskathedraal en de Bossche Parade gesitueerd.

Object
Het betreft een winkelruimte ter grootte van circa 60 m² gelegen op de begane grond, alsmede circa 20 m² op de eerste verdieping. De authentieke winkelruimte heeft een uitstekende zichtlocatie vanaf de Kerkstraat. De winkel bevindt zich nabij Steppin’Out, LaCoste, Riverwoods et cetera.

Opleveringsniveau
Het pand zal casco door verhuurder aan huurder worden verhuurd. Het opleveringsniveau is nader overeen te komen.

Parkeren
Het centrum van Den Bosch beschikt over ruim voldoende parkeerfaciliteiten met onder andere parkeergarage Sint Josephstraat op loopafstand. Parkeergarage St.-Jan aan de Hekellaan biedt circa 1.040 parkeerplaatsen aan. Ook aan fietsers is gedacht; de fietsenstalling in de Kerkstraat heeft gratis stallingsmogelijkheid voor circa 1.100 fietsen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² Verkoopoppervlakte 60 m² Perceeloppervlakte 84 m² Frontbreedte 500 cm Diversen In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Verkoop vloeroppervlakte
60 m²
Frontbreedte
500 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Gasselstraat 24, 5211 KJ 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.