Terug naar de resultaten
Te huur
Burgemeester Loeffplein 11 Unit 11 in 'S-Hertogenbosch 5211 RX

Burgemeester Loeffplein 11 unit 11

5211 RX 's-Hertogenbosch
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie ’s-Hertogenbosch, beter bekend als Den Bosch, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant en telt momenteel circa 152.500 inwoners. Hiermee is deze stad een van de grootste steden in de regio. Den Bosch staat bekend vanwege de historische bebouwing, het levendige stadscentrum met veel leuke winkels, cafés, restaurants en andere horecagelegenheden. Hiermee blijft Den Bosch een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 144 m² In units vanaf 144 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
’s-Hertogenbosch, beter bekend als Den Bosch, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant en telt momenteel circa 152.500 inwoners. Hiermee is deze stad een van de grootste steden in de regio. Den Bosch staat bekend vanwege de historische bebouwing, het levendige stadscentrum met veel leuke winkels, cafés, restaurants en andere horecagelegenheden. Hiermee blijft Den Bosch een aantrekkelijke stad voor zowel consumenten als toeristen.

STOA is gelegen in het kernwinkelgebied van Den Bosch en is de verbindende schakel tussen de Markt en Winkelcentrum Arena, waarin grote trekkers als Albert Heijn, H&M en La Place zijn gevestigd. In de directe omgeving van de propositie zijn diverse ontwikkelingen gaande die het betreffende deel van de binnenstad nog meer levendigheid zullen bezorgen in de nabije toekomst.

Object
STOA ligt aan het Burgemeester Loeffplein, een kenmerkend gebied voor Den Bosch en bestaat uit een tweetal verdiepingen waarbij de gehele bovenverdieping is verhuurd aan Intersport. Op de benedenverdieping zijn diverse units beschikbaar die flexibel in te delen zijn. In totaal is er ruimte voor circa 1.300 m² aan winkelruimte.

Opleveringsniveau
De winkelruimtes worden in casco staat aan huurder opgeleverd. Verhuurder zal zorg dragen voor het plaatsen van nieuwe puien en aansluitingen op de nutsvoorzieningen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 144 m² Verkoopoppervlakte 144 m² Frontbreedte 400 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 144 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
144 m²
In units vanaf
144 m²
Verkoop vloeroppervlakte
144 m²
Frontbreedte
400 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Route van naar Burgemeester Loeffplein 11 unit 11, 5211 RX 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.