Terug naar de resultaten
Te huur
Pettelaarpark 10 - 15 in 'S-Hertogenbosch 5216 PD

Pettelaarpark 10 - 15

5216 PD 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 140,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavig kantoorgebouw is gelegen op Pettelaarpark, een in de jaren 90 ontwikkeld kantorenpark. De omgeving wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van het provinciehuis met als landmark de kantoortoren van ruim 100 meter hoog. Daarnaast zijn er diversen zakelijke dienstverleners gevestigd, waaronder LXA N.V., BDO, Waterschap Aa & Maas, Hotel Mövenpick, Euler...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 490 m² In units vanaf 250 m² Aantal lagen 6
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavig kantoorgebouw is gelegen op Pettelaarpark, een in de jaren 90 ontwikkeld kantorenpark. De omgeving wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van het provinciehuis met als landmark de kantoortoren van ruim 100 meter hoog. Daarnaast zijn er diversen zakelijke dienstverleners gevestigd, waaronder LXA N.V., BDO, Waterschap Aa & Maas, Hotel Mövenpick, Euler Hermes en Canon Nederland.

Het kantoorgebouw is gunstig gesitueerd nabij de op- en afritten naar en van de A2 (Amsterdam-Maastricht), met een directe aansluiting op de A59 (Breda-Den Bosch) en A50 (Eindhoven-Zwolle). Er bevindt zich een bushalte direct vóór de deur, van waaruit elke 10 minuten een bus van en naar het Centraal Station rijdt, met een tussenstop in de Bossche Binnenstad (de Parade). Daarnaast ligt een transferium, met een directe busverbinding van en naar het centrum.

Object
Dit nagenoeg nieuwe kantoorgebouw heeft een totale vloeroppervlakte van circa 3.340 m², verdeeld over zes bouwlagen. De ligging is uniek door het prachtige uitzicht op het provinciehuis met de voorgelegen vijver. De voor verhuur -en tevens laatste!- beschikbare kantoorruimte in het gebouw bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van circa 492 m². Tevens is de ruimte beschikbaar voor deelverhuur in twee units vanaf 250 m². Medehuurders van het gebouw zijn: Kamer van Koophandel, GGD, Medx Advies/Flyct, Iv-infra en RF Solutions + BSB Advies.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte is recent volledig gerenoveerd en heeft het navolgende opleveringsniveau:
- systeemplafond met led-armaturen;
- strakke wandafwerking (stuc);
- gladde betonvloer (stoffeer gereed);
- nieuwe sanitaire voorzieningen;
- pantry (in overleg met huurder);
- verwarming middels radiatoren;
- luchtbehandelingsinstallatie in combinatie met topkoeling;
- brandpreventiemiddelen;
- liftinstallatie;
- kabelgoten ten behoeve van data (loos) en elektra;
- mindervalide toilet (begane grond).

Parkeren
Als enige kantoorgebouw op het Pettelaarpark heeft onderhavig kantoorgebouw een uitstekende parkeernorm van 1:25 m². Derhalve behoren bij het gehuurde 20 exclusieve parkeerplaatsen en bij deelverhuur 10 exclusieve parkeerplaten per unit.

Diversen
- het gebouw is voorzien van de nieuwste technische installatie wat mede resulteert in het energielabel van het gebouw; energielabel A.
- BTW-vriendelijk huren behoort tot de mogelijkheden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 140,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 490 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 01-01-2024 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 20 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 500,- incl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 250 m² Aantal lagen 6 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
490 m²
In units vanaf
250 m²
Aantal verdiepingen
6
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Route van naar Pettelaarpark 10 - 15, 5216 PD 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring