Terug naar de resultaten
Te huur
Rompertdreef 1 B in 'S-Hertogenbosch 5233 ED

Rompertdreef 1 b

5233 ED 's-Hertogenbosch
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De beschikbaar komende kantoorruimte maakt deel uit van een in 2003 tot 2007 ontwikkeld kleinschalig kantorenpark. De Rompertdreef is een zijstraat van de Sint Teunislaan, een belangrijke ontsluitingsweg in dit stadsdeel van Den Bosch. De A2, A59 én A50 zijn op zeer korte rijafstand gelegen. Dit geldt ook voor de verbindingswegen van en naar het centrum én de overige...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 270 m² In units vanaf 270 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De beschikbaar komende kantoorruimte maakt deel uit van een in 2003 tot 2007 ontwikkeld kleinschalig kantorenpark. De Rompertdreef is een zijstraat van de Sint Teunislaan, een belangrijke ontsluitingsweg in dit stadsdeel van Den Bosch. De A2, A59 én A50 zijn op zeer korte rijafstand gelegen. Dit geldt ook voor de verbindingswegen van en naar het centrum én de overige stadsdelen van Den Bosch. Aan de Sint Teunislaan, pal tegenover het kantorenpark, is een bushalte gesitueerd. De bereikbaarheid per eigen, maar ook openbaar vervoer is optimaal. Op twee minuten loopafstand is wijkwinkelcentrum De Rompert gelegen. Naast vele dagwinkels zijn er ook drie grote supermarktketens gevestigd.

Object
De voor verhuur beschikbare kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van circa 270 m². Dit is inclusief het aandeel in de algemene ruimtes, zijnde de hoofdentree op de begane grond, het trappenhuis en de overloop. Tot het gehuurde behoort ook een afsluitbare archiefruimte (begane grond). De kantoorruimte is voorzien van enkele afsluitbare kantoor-/vergaderkamers, één kantoortuin, een pantry en een apart dames- en herentoilet. Door de aanwezigheid van de vele raampartijen rondom hebben de kantoorruimtes een open en lichte sfeer.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt in de huidige staat en in nader overleg met verhuurder opgeleverd.

Parkeren
De drie kantoorgebouwen zijn goed zichtbaar vanaf de Sint Teunislaan, echter de toegang tot het kantorenpark bevindt zich aan de Rompertdreef. Het kantorenpark is geheel omheind en buiten de reguliere kantoortijden afsluitbaar middels een grote schuifpoort. De parkeervoorziening is ruim. Bij de kantoorruimte kunnen twaalf parkeerplaatsen worden gehuurd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 270 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 12 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 270 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
270 m²
In units vanaf
270 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Route van naar Rompertdreef 1 b, 5233 ED 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring