Terug naar de resultaten
Te huur
Rijnstraat 495 H* in 'S-Hertogenbosch 5215 EJ

Rijnstraat 495 h*

5215 EJ 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 150,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De Rijnstraat maakt deel uit van een dynamische 'woon-werk omgeving' in het zuid oostelijke deel van 's-Hertogenbosch. De bereikbaarheid van de locatie met eigen vervoer is goed tot uitstekend te noemen; de op- en afritten van en naar de A2 bevinden zich op korte rijafstand. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed te noemen; in de directe omgeving zijn...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 205 m² In units vanaf 205 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De Rijnstraat maakt deel uit van een dynamische 'woon-werk omgeving' in het zuid oostelijke deel van 's-Hertogenbosch. De bereikbaarheid van de locatie met eigen vervoer is goed tot uitstekend te noemen; de op- en afritten van en naar de A2 bevinden zich op korte rijafstand. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed te noemen; in de directe omgeving zijn bushaltes aanwezig die een frequente verbinding hebben met onder andere het NS Station.

Op 2 minuten loopafstand is een buurtwinkelcentrum gelegen waar onder andere een grote supermarkt en enkele dagwinkels aanwezig zijn.

Object
Het kantoorpand is in 2003/2004 gerealiseerd. Het is onder architectuur en met degelijke materialen gebouwd in een serie van drie. Het is modern van opzet en heeft een ingetogen, representatieve uitstraling. De opzet per bouwlaag is doordacht; ze zijn praktisch en overzichtelijk in gebruik. Iedere bouwlaag beschikt over een eigen sanitaire ruimte (dames en heren gescheiden) en een pantry. Deelgebruik (per bouwlaag) is daardoor goed mogelijk naast het gebruik van alle lagen door één onderneming, zoals op dit moment het geval is. Het kantoorpand beschikt over een energielabel A. Op het dak zijn zonnepanelen geplaatst, waardoor het een energiezuinig gebouw betreft.

De voor verhuur beschikbare kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van circa 205 m². Indien gewenst is de begane grond als alternatief van de tweede verdieping beschikbaar, deze is eveneens 205 m² maar beschikt over een inbouwpakket.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd en is voorzien van onder andere:
- vloerbekleding (tapijt);
- systeemplafond met armaturen en luchtbehandelingsklimaatsysteem;
- wandafwerking (stuc);
- pantry met vaatwasser;
- apart dames- en herentoilet.

Parkeren
Tot het kantoorpand behoren 4 (aangewezen) parkeerplaatsen, gelegen op een afsluitbaar terrein achter het kantoorpand. Daarnaast is er parkeergelegenheid op de openbare weg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 150,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 1,00 Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 205 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 01-03-2030 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 250,- excl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 205 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
205 m²
In units vanaf
205 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Route van naar Rijnstraat 495 h*, 5215 EJ 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring