Terug naar de resultaten
Te huur
Kardinaal Van Rossumplein 4 in 'S-Hertogenbosch 5211 RV

Kardinaal van Rossumplein 4

5211 RV 's-Hertogenbosch
Huurprijs € 36.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
In het hart van de binnenstad van 's-Hertogenbosch is het Gasthuiskwartier in ontwikkeling. Het ruim vijf hectare grote Gasthuiskwartier wordt momenteel getransformeerd naar een inspirerend woon-, winkel-, werk- én verblijfsgebied. Er ontstaat een nieuw stuk Bossche binnenstad, waar oud en nieuw, rijksmonumenten en karaktervolle nieuwe woningen, één geheel vormen....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 144 m² In units vanaf 144 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
In het hart van de binnenstad van 's-Hertogenbosch is het Gasthuiskwartier in ontwikkeling. Het ruim vijf hectare grote Gasthuiskwartier wordt momenteel getransformeerd naar een inspirerend woon-, winkel-, werk- én verblijfsgebied. Er ontstaat een nieuw stuk Bossche binnenstad, waar oud en nieuw, rijksmonumenten en karaktervolle nieuwe woningen, één geheel vormen.

Op de hoek Kardinaal van Rossumplein en de Zuid Willemsvaart is woongebouw De Monseigneur verrezen. De plint ervan is bestemd om te worden gebruikt als een commerciële ruimte. Deze unit bieden wij te huur aan.

De bereikbaarheid van de locatie is uitstekend; de Zuid Willemsvaart sluit direct aan op de ringweg van de binnenstad. Maar ook de diverse uitvalswegen van en naar de overige stadsdelen van 's-Hertogenbosch zijn op korte afstand gesitueerd.

Object en opleveringsniveau
De commerciële ruimte wordt in beginsel als een volledig casco ruimte te huur aangeboden. Er is sprake van een vrije hoogte van bijna vier meter. De 'voordeur' is op meerdere plaatsen mogelijk. Het bruikbare oppervlak bedraagt circa 144 m². De unit heeft vanwege de strategische ligging ten opzichte van de Zuid Willemsvaart én de enorme frontbreedte een zeer grote attentiewaarde.

Bestemming
In overleg met de gemeente 's-Hertogenbosch zijn de volgende bestemmingen mogelijk:
- dienstverlening;
- kantoren;
- maatschappelijke voorzieningen;
- detailhandel.

Een invulling met (dag-)horeca behoort expliciet niet tot de gebruiksmogelijkheden.

Parkeren
Bij deze commerciële ruimte behoort één (1) eigen parkeerplaats, gesitueerd in de ondergelegen afsluitbare parkeergarage. In de directe omgeving is, op korte loopafstand, een drietal openbare parkeergarages gelegen, te weten: de Arena, de Tolbrug en de St. Josephstraat.

Diversen
Aanvaarding in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 36.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2020 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 144 m² Verkoopoppervlakte 144 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 1 parkeerplaats(en) Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 2.000,- excl. BTW Diversen In units vanaf 144 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
144 m²
In units vanaf
144 m²
Verkoop vloeroppervlakte
144 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Ter overname
Ja
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
144 m²
In units vanaf
144 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
Route van naar Kardinaal van Rossumplein 4, 5211 RV 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring