Terug naar de resultaten
Koop / huur
Rompertdreef 9 in 'S-Hertogenbosch 5233 ED

Rompertdreef 9

5233 ED 's-Hertogenbosch
Vraagprijs € 600.000,- k.k. Huurprijs € 136,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie De beschikbaar komende kantoorruimte maakt deel uit van een in 2003 tot 2007 ontwikkeld kleinschalig kantorenpark. De Rompertdreef is een zijstraat van de Sint Teunislaan; een belangrijke ontsluitingsweg in dit stadsdeel van ‘s-Hertogenbosch. De A2, A59 én A50 zijn op zeer korte rijafstand gelegen. Dit geldt ook voor de verbindingswegen van en naar het centrum én de overige stadsdelen van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 335 m² In units vanaf 335 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De beschikbaar komende kantoorruimte maakt deel uit van een in 2003 tot 2007 ontwikkeld kleinschalig kantorenpark. De Rompertdreef is een zijstraat van de Sint Teunislaan; een belangrijke ontsluitingsweg in dit stadsdeel van ‘s-Hertogenbosch. De A2, A59 én A50 zijn op zeer korte rijafstand gelegen. Dit geldt ook voor de verbindingswegen van en naar het centrum én de overige stadsdelen van ‘s-Hertogenbosch. Aan de Sint Teunislaan, pal tegenover het kantorenpark, is een bushalte geplaatst. De bereikbaarheid per eigen, maar ook openbaar vervoer is optimaal. Op twee minuten loopafstand is wijkwinkelcentrum De Rompertpassage gelegen. Naast vele dagwinkels zijn er ook drie grote supermarktketens gevestigd. Handig!

Object
Medio 2008 heeft IT dientsverlener ISProjects de tweede verdieping in gebruik genomen (zie ook www.isprojects.nl). De hoofdentree, personenlift, overloop en het trappenhuis worden gemeenschappelijk met de gebruiker van de begane grond en eerste verdieping, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) gebruikt. Het kantoorgebouw is in totaal circa 1.000 m² groot. Begin 2019 komt de geheel zelfstandig te gebruiken kantoorruimte op de tweede verdieping (groot circa 335 m²) beschikbaar.

Opleveringsniveau
De tweede verdieping betreft de bovenste bouwlaag van het kantoorgebouw en is zowel per personenlift alsook per trappenhuis bereikbaar. De unit is zelfstandig te gebruiken en beschikt over eigen sanitaire ruimten (dames en heren gescheiden). De indeling van de verdieping bestaat op dit moment uit één open kantoortuin met daarin meerdere werkplekken, afgewisseld met enkele kantoorkamers. Maar ook is er een fraaie lunch- annex presentatieruimte aanwezig. De sfeer is open en transparant. Alle ramen zijn voorzien van automatisch bedienbare buitenzonwering. Zie hiertoe ook de foto's.

Verwarming en koeling geschieden middels ‘inductie-units’, verwerkt in het systeemplafond. De temperatuur kan per vertrek geregeld worden. Tot slot is er databekabeling in de gotenstructuur aanwezig. Deze kan gehandhaafd blijven indien de huurder daar prijs op stelt.

Parkeren
De drie kantoorgebouwen zijn goed zichtbaar vanaf de Sint Teunislaan, echter de toegang tot het kantorenpark is gelegen aan de Rompertdreef. Het kantorenpark is geheel omheind en buiten de reguliere kantoortijden afsluitbaar middels een grote schuifpoort. De parkeervoorziening is ruim. Tot de te huur aangeboden kantoorruimte behoren 11 (met borden gemarkeerde) parkeerplaatsen; er geldt een parkeernorm van 1:30 m².
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 600.000,- kosten koper Huurprijs € 136,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 335 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 09-07-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 335 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
335 m²
In units vanaf
335 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, topkoeling
Flexplek
Ja
Route van naar Rompertdreef 9, 5233 ED 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.