Terug naar de resultaten
Koop / huur
Vughterstraat 197 in 'S-Hertogenbosch 5211 GC

Vughterstraat 197

5211 GC 's-Hertogenbosch
Prijs op aanvraag Huurprijs € 20.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte bevindt zich in het achterste gedeelte van de Vughterstraat. Dit gedeelte van de Vughterstraat typeert zich door zijn brede variatie aan ondernemingen. Diverse ambachtelijke, kunstzinnige en dienstverlenende ondernemingen zijn in dit deel gevestigd. Deze diversiteit aan ondernemingen, in combinatie met de aantrekkelijke authentieke...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 170 m² In units vanaf 170 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte bevindt zich in het achterste gedeelte van de Vughterstraat. Dit gedeelte van de Vughterstraat typeert zich door zijn brede variatie aan ondernemingen. Diverse ambachtelijke, kunstzinnige en dienstverlenende ondernemingen zijn in dit deel gevestigd. Deze diversiteit aan ondernemingen, in combinatie met de aantrekkelijke authentieke geveltjes, heeft een sterke aantrekkingskracht op onder andere toeristen.

Object
Onderhavige winkelruimte bestaat uit circa 170 m² op de begane grond. De winkelruimte heeft vanaf de straatzijde twee ingangen, die ook separaat gebruikt kunnen worden. De winkelruimte is voorzien van zowel een toilet als een pantry.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in de huidige staat en ontdaan van de inventaris van vertrekkend huurder, aan kandidaat huurder opgeleverd.

Parkeren
Nabij de commerciële ruimte bevinden zich tal van betaalde parkeergelegenheden. Zo zijn er voor de ruimte, alsmede aan Westwal, mogelijkheden voor het parkeren van de auto.

Aanvaarding
Per 1 mei 2020.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Huurprijs € 20.000,- per jaar Aanvaarding Per 01-05-2020 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 170 m² Verkoopoppervlakte 156 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 170 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
170 m²
In units vanaf
170 m²
Verkoop vloeroppervlakte
156 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Vughterstraat 197, 5211 GC 'S-Hertogenbosch

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring