Terug naar de resultaten
Te koop
De Beverspijken 11 -13 in 'S-Hertogenbosch 5221 EE

De Beverspijken 11 -13

5221 EE 's-Hertogenbosch
Vraagprijs € 2.050.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Dit uitgebreide bedrijfsgebouw ligt op bedrijventerrein De Vutter aan de noordwestzijde van Den Bosch. De Vutter vormt met bedrijventerrein De Rietvelden de grootste concentratie van bedrijfsgebouwen in de stad. Het terrein is uitstekend bereikbaar vanaf de A59. De Beverspijken betreft één van de hoofdwegen van het terrein en in de directe omgeving zijn overwegend logistieke, groothandels...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 5250 m² In units vanaf 5250 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Dit uitgebreide bedrijfsgebouw ligt op bedrijventerrein De Vutter aan de noordwestzijde van Den Bosch. De Vutter vormt met bedrijventerrein De Rietvelden de grootste concentratie van bedrijfsgebouwen in de stad. Het terrein is uitstekend bereikbaar vanaf de A59. De Beverspijken betreft één van de hoofdwegen van het terrein en in de directe omgeving zijn overwegend logistieke, groothandels en assemblagebedrijven gesitueerd.

Object
Het gebouw is vrijstaand en het hoofdgebouw is als geheel, maar ook als drie min of meer zelfstandige delen te beschouwen.

De Beverspijken 11 is volledig verhuurd aan Foox Willy Robben en betreft een bedrijfspand met inpandige kantoren op de begane grond en eerste verdieping, met een totale oppervlakte van circa 776 m². De bedrijfshal heeft een oppervlakte van circa 1.650 m². Deze bedrijfshal is gekoppeld aan een geconditioneerde koelruimte met vriescel en laad- en losgedeelte. De oppervlakte van dit gedeelte bedraagt circa 1.360 m².

De Beverspijken 13 is volledig verhuurd aan Broocx. Dit pand maakt bouwkundig deel uit van De Beverspijken 11, maar is volledig zelfstandig met circa 240 m² kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping. Aangrenzend is een bedrijfshal ter grootte van circa 905 m² gesitueerd.

Aan de westzijde van bovengenoemd pand bevindt zich nog een vrijstaand gebouw volledig ingericht als café. De oppervlakte van deze ruimte bedraagt circa 85 m².

Opleveringsniveau
Het gebouw verkeert in goede staat van onderhoud. De kantoren zijn functioneel ingedeeld en op de verdieping voorzien van airco-units. De bedrijfshallen hebben een vlakke betonvloer en een goede vrije hoogte. Door de vakwerkliggers zijn er weinig staande kolommen.

De geconditioneerde ruimte is gerealiseerd in 2002 en verkeert in nieuwstaat. Er zijn twee koelcellen met een oppervlakte van circa 375 m². Er is een expeditieruimte ter grootte van circa 357 m² met zes laad- en losdeuren met shelters en levellers grenzend aan een laad- en loskuil. Voorts is er nog een overheaddeur op maaiveldniveau. De vriescel kan vriezen tot -22 graden celcius en heeft een oppervlakte van circa 638 m².

De overige bedrijfshallen worden verwarmd middels direct gestookte gasheaters. De kantoren worden verwarmd middels een c.v.-verwarmingsketel.

De als café ingerichte ruimte wordt volledig ingericht met alle apparatuur opgeleverd en is direct gebruiksklaar.

Het object is goed beveiligd zowel op gebied van brandmelding, alsook tegen diefstal. Het totale terrein is voorzien van een hekwerk met stroomdraad aangesloten op een alarminstallatie.

Parkeren
Op het eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid. Het terrein is volledig verhard met klinkers en ter plaatse van de laad- en loskuil met beton.

Overig
Het gebouw is volledig verhuurd door de twee huurders gezamenlijk. De totale huurprijs opbrengst bedraagt ca. € 158.000,00 op jaarbasis en wordt jaarlijks geïndexeerd. Kopieën van de huurovereenkomsten zijn op ons kantoor beschikbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 2.050.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 5250 m² Perceeloppervlakte 8325 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 5250 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 5250 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet, pantry
Oppervlakte
5250 m²
In units vanaf
5250 m²
Route van naar De Beverspijken 11 -13, 5221 EE 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.