Terug naar de resultaten
Verkocht
Parade 15 in 'S-Hertogenbosch 5211 KL

Parade 15

5211 KL 's-Hertogenbosch
Vraagprijs € 1.495.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Locatie Dit monumentale herenhuis is gelegen op een zeer herkenbare, uiterst representatieve locatie in 'hartje binnenstad' van 's-Hertogenbosch en heeft een uniek uitzicht op de Sint-Janskathedraal en het voorgelegen plein (de Parade). De Parade is uitstekend bereikbaar per eigen vervoer, maar zeker ook per openbaar vervoer (bus). Object Parade 15 is sinds het begin van de twintigste eeuw...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 589 m² Aantal lagen 4
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Dit monumentale herenhuis is gelegen op een zeer herkenbare, uiterst representatieve locatie in 'hartje binnenstad' van 's-Hertogenbosch en heeft een uniek uitzicht op de Sint-Janskathedraal en het voorgelegen plein (de Parade).

De Parade is uitstekend bereikbaar per eigen vervoer, maar zeker ook per openbaar vervoer (bus).

Object
Parade 15 is sinds het begin van de twintigste eeuw (als gevolg van vererving/splitsing van Parade 14) aan te merken als een zelfstandig pand. Het oorspronkelijke bouwjaar is niet bekend, dat geldt ook voor de architect. Diverse belangrijke personen hebben er gewoond; zo wordt de naam van Baron van Rijckevorsel van Kessel (1783 - 1846) genoemd en zou prins Frederik der Nederlanden (zoon van Koning Willem I) er gelogeerd hebben (1831-1832). Tevens heeft notaris Rits er kantoor gehouden.

Parade 15 is aangewezen als Rijksmonument, waarbij als omschrijving "Huis met gepleisterde gevel, kroonlijst op klossen, begin negentiende eeuw" als meest bijzondere details genoemd worden. Meer gedetailleerde informatie is terug te vinden op bijvoorbeeld de website Bossche Encyclopedie.

Het bruto vloeroppervlak bedraagt circa 589 m² en is verdeeld over de kelder, begane grond, eerste verdieping en de ruime zolderverdieping.

Parkeren
In de directe omgeving zijn diverse betaalde parkeermogelijkheden.

Opleveringsniveau
Het pand wordt vrij van huur en gebruik, in de huidige staat, opgeleverd.

Diversen
Aanvaarding van het pand en de levering ervan geschiedt in overleg. Ondanks dat een gedeelte van het pand ook in de toekomst als kantoorruimte te gebruiken is, geldt voor wat betreft de hoogte van de overdrachtsbelasting dat deze 2% over de koopsom bedraagt.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 1.495.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 589 m² Woonoppervlakte 270 m² Perceeloppervlakte 196 m² Diversen Aantal lagen 4 Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
589 m²
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Route van naar Parade 15, 5211 KL 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.