RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Evertsenstraat 5, 5224 HN 's-Hertogenbosch, Kantoorruimte (BOG) Vraagprijs € 895.000,- k.k.
Evertsenstraat 5 in 'S-Hertogenbosch 5224 HN

Omschrijving

Locatie
Het kantoorgebouw is gelegen aan de westzijde van Den Bosch in de wijk Kruiskamp. De directe omgeving kenmerkt zich voornamelijk door woningbouw waarbij aan zijde van de Evertsenstraat diverse geloofsinstellingen en een kantoorgebruikers zijn gevestigd.

De bereikbaarheid van het object per eigen vervoer kan als goed worden aangemerkt. Via de Helftheuvelweg en de Vlijmenseweg, zijn de A59 (die aansluit op de A2) en ook andere delen van Den Bosch, makkelijk en binnen enkele minuten te bereiken. Per openbaar vervoer is de bereikbaarheid eveneens goed, op circa 2 minuten afstand is een bushalte gesitueerd.

Object
Het vrijstaande kantoorgebouw heeft een representatieve uitstraling en is gelegen op een ruim perceel ter grootte van 1.742 m². Verdeeld over twee bouwlagen bedraagt de oppervlakte circa 652 m². Het gebouw heeft een hoogwaardig en verzorgd inbouwpakket en is op de begane grond (circa 405 m²) onderverdeeld in een entree, diverse ruime kantoortuinen, spreekkamers, kantine (voorzien van keukenopstelling) en sanitaire voorzieningen. De eerste verdieping (247 m²) is eveneens onderverdeeld in diverse kantoortuinen, kantine, sanitaire voorzieningen en bergruimte.

Opleveringsniveau
Het gebouw heeft een representatief opleveringsniveau en is onder andere voorzien van:

- vloerafwerking (tapijt);
- systeemplafond voorzien van TL-armaturen;
- systeemwanden (deels in glas uitgevoerd);
- diverse airco-units;
- verwarming middels radiatoren;
- kabelgoten ten behoeve van data (cat. 5) en elektra;
- sanitaire voorzieningen;
- drietal pantry’s;
- alarmsysteem.

Parkeren
Het omheinde en middels klinkerbestrating verharde buitenterrein voorziet met circa 22 parkeerplaatsen over uitstekende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Diversen
Het object is naar opgave van de gemeente ’s-Hertogenbosch gelegen binnen bestemmingsplan 'Bedrijventerreinen Kruiskamp Schutskamp' en heeft hierin de bestemming Gemengd -1. Nadere informatie over het bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 895.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 652 m² Perceeloppervlakte 1027 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 22 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 652 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig