RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
De Beverspijken 17, 5221 EE 's-Hertogenbosch, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 1.950.000,- k.k.
De Beverspijken 17 in 'S-Hertogenbosch 5221 EE

Omschrijving

Locatie
Het object ligt aan De Beverspijken op bedrijventerrein De Vutter aan de noordzijde van Den Bosch. Het bedrijventerrein vormt, gezamenlijk met bedrijventerrein De Rietvelden, het grootste bedrijventerrein van Den Bosch. Op de Vutter zijn overwegend bedrijfsgebouwen met logistieke of assemblagefuncties gesitueerd. De Beverspijken ligt parallel aan de A59 en hier zijn onder meer de navolgende bedrijven gevestigd: GEA, Suns, Stagelight, Holweg Transpost, Foox en Hilti.

De bereikbaarheid per auto en vrachtverkeer is zeer goed te noemen door de rechtstreekse aansluiting op de op- en afritten van de A59 (A2 - Oosterhout). Het bedrijventerrein is tevens uitstekend geëquipeerd voor vrachtverkeer. Ook is er een frequente buslijn van en naar het NS-station. 

Object
Op het terrein bevinden zich de navolgende opstallen:
Kantoren
Op de begane grond en eerste verdieping bevinden zich de entree, toiletten, kantoren en een vergaderruimte met een oppervlakte op de begane grond van 225 m² en 215 m² op de verdieping.

Bedrijfsruimte
Grenzend aan de kantoren bevindt zich een bedrijfsruimte met opslag- en assemblagefuncties in twee segmenten en een technische ruimte, annex werkplaats. De oppervlakte is als volgt:
- bedrijfshal I      2.382 m²;
- bedrijfshal II     1.297 m²;
- werkplaats          150 m².

Het gebouw is gerealiseerd in 1979 en nadien enkele malen verbouwd, doch niet ingrijpend. De object is opgetrokken uit een staalskelet met wanden van damwandprofielbeplating met een binnen- en een buitendoos, met daartussen isolatie. In de gevels zijn kozijnen van hout met enkele beglazing opgenomen. Het dak is ook van staal en voorzien van isolatie en bitumineuze dakbedekking en diverse lichtkoepels. 

Opleveringsniveau
De kantoren hebben een functioneel afwerkingsniveau met aluminium stroken plafond, TL-verlichting, systeemwanden van hout en vaste wanden van metselwerk voorzien van sauswerk. Diverse vertrekken zijn voorzien van airco-units en verwarming geschiedt middels radiatoren aangesloten op c.v.-ketels (2010). 

De bedrijfsruimten worden ook verwarmd middels c.v.-ketels (2010), aangesloten op blowers. De vloer in de bedrijfshallen is van asfalt (mogelijk teerhoudend) en verkeert in een goede staat. De vrije hoogte bedraagt circa zes meter. In de bedrijfshallen zijn, zowel aan de voor- als aan de achterzijde, drie overheaddeuren opgenomen. De panden beschikken over een uitgebreide elektra-installatie. 

Het buitenterrein is verhard middels klinkers en afgescheiden met een hekwerk van gaas. Een gedeelte van de erfafscheiding is bewust open gehouden in met verband met de aan- en afvoer naar één van de buurpanden.

Bestemmingsplan
Van toepassing is het bestemmingsplan Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld met als bestemming: bedrijf tot en met categorie 3.2 van de staat der inrichtingen.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 1.950.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 4706 m² Perceeloppervlakte 6870 m² Vrije hoogte 600 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 4266 m² Oppervlakte kantoorruimte 440 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 05-11-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig