Terug naar de resultaten
Te koop
Onderwijsboulevard 219 in 'S-Hertogenbosch 5223 DE

Onderwijsboulevard 219

5223 DE 's-Hertogenbosch
Vraagprijs € 1.800.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De Westertoren, waar het object onderdeel vanuit maakt, ligt aan de Onderwijsboulevard in het hart van Het Paleiskwartier. Het Paleiskwartier in ‘s-Hertogenbosch is de toplocatie voor juridische, financiële en zakelijke dienst¬verlening en kennisinstellingen. Het Paleiskwartier grenst direct aan de west¬kant van het Centraal Station. Via de Stations-passerelle of de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 720 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De Westertoren, waar het object onderdeel vanuit maakt, ligt aan de Onderwijsboulevard in het hart van Het Paleiskwartier. Het Paleiskwartier in ‘s-Hertogenbosch is de toplocatie voor juridische, financiële en zakelijke dienst¬verlening en kennisinstellingen. Het Paleiskwartier grenst direct aan de west¬kant van het Centraal Station. Via de Stations-passerelle of de Paleisbrug over het spoor, loopt men binnen enkele minuten de Bossche binnenstad in. De bereikbaarheid per auto is uitstekend met de Randweg die het Paleiskwartier verbindt met de A2 en A59.

De landelijke aantrekkingskracht van het Paleiskwartier wordt bepaald door de sterke combinatie van vier vestigingsfactoren:
- optimale bereikbaarheid zowel per spoor (CS) als per auto met een openbare parkeergarage voor 1.000 voertuigen;
- aantrekkelijke mix van wonen, (hoofd)kantoren, hogescholen, kennisinstituten,
rechtbank en vele goede voorzieningen;
- de historische binnenstad op loopafstand;
- hoogwaardige stedelijke architectuur en openbare ruimte.

De Onderwijsboulevard ligt in ’s-Hertogenbosch West, direct naast het station. Door de aanwezigheid van bijna 30.000 studenten en vele bedrijven is het een levendig gebied. Zowel de hogescholen Avans en HAS, als MBO-instelling Koning Willem I College zijn hier gevestigd. In 2016 is aan de andere kant van het spoor de universitaire opleiding Data Entrepreneurship gestart aan de Jheronimus Academy of Data Science (JADS).

De Westertoren ligt direct tussen Avans Hogeschool en HAS Hogeschool.

Object
Op de eerste etage van de Westertoren (Onderwijsboulevard 219) bevindt zich deze fraaie kantoorruimte. Op de hoger gelegen bouwlagen zijn woonapparte¬menten in het hogere segment gesitueerd die gebruik maken van een andere, ei¬gen entree met een eigen lift. De kantoorruimte is derhalve volledig zelfstandig met een eigen entree aan de Onderwijsboulevard. Ook is het kantoorgebouw middels een overdekte corridor van staal en veel glas verbonden met de HAS Hogeschool.

De kantoorruimte heeft een driehoekige vorm; smal aan de Onderwijsboulevard en breed uitlopend aan de andere zijde, met een fraai uitzicht op het hier gelegen Westerpark. De indeling is transparant met veel glas. Alle kantoorvertrekken zijn afsluitbaar en voorzien van een toegangssysteem met een tag. In het ‘cen¬trale hart’ is de keuken gesitueerd met daarachter een dames- en herentoilet. De gevels bestaan voornamelijk uit glaspuien wat zorgt voor een zeer aangename lichtval. Het prettige werkklimaat wordt in stand gehouden door de aanwezig-heid van een luchtklimaat beheersysteem, een koelplafond en verwarming middels convectoren. Tevens zijn alle gevels voorzien van automatisch bedien¬bare zonwering.

Dit object leent zich ook uitstekend als kantoorruimte met flexoffices.

De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van circa 720 m².

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt zeer hoogwaardig opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- plafondafwerking (stucwerk in de open ruimte) (systeemplafond in kantoorkamers);
- kamerindeling;
- vloerbedekking;
- pantry;
- dames- en herentoilet;
- alarmsysteem;
- luchtklimaat beheersysteem;
- koelplafond;
- verwarmingsconvectoren;
- automatisch bedienbare zonwering.

Parkeren
Bij het gebouw behoren tien parkeerplaatsen op eigen terrein die direct grenzen aan het object. De parkeerplaatsen zijn snel toegankelijk middels een spiltrap ter plaatse van de corridor.

Gebruik
Het gebouw kan vrij van huur verkocht worden maar ook als beleggingsobject. Wanneer er sprake is van koop als beleggingsobject zijn de volgende uitgangspunten van toepassing:
- huurder: HAS Hogeschool;
- huurpijs: € 150.000,00;
- termijn: drie jaren.

Een afschrift van de huurovereenkomst op verzoek bij ons kantoor verkrijgbaar.

Appartementsrecht
Het kantoorgebouw betreft een appartementsrecht. Dit houdt in dat de eigenaar van het gebouw lid is van de Vereniging Van Eigenaren (VVE) van de Westertoren. Door de VvE worden de kosten gedragen van onder meer de verzekering en onderhoud van het gebouw. Middels de servicekosten worden deze kosten doorbelast aan de appartementsrecht eigenaren. Kopieën van de splitsingsakte, huishoudelijk reglement en financiële verslagen zijn op aanvraag bij ons kantoor beschikbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.800.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2003 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 720 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
720 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie, topkoeling
Route van naar Onderwijsboulevard 219, 5223 DE 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.