RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Zandzuigerstraat 12, 5222 AH 's-Hertogenbosch, Belegging (BOG) Prijs op aanvraag
Zandzuigerstraat 12 in 'S-Hertogenbosch 5222 AH

Omschrijving

Locatie
Deze belegging is gelegen op een zichtlocatie op De Rietvelden, het grootste bedrijventerrein van Den Bosch. De Rietvelden kenmerkt zich door een ruime variëteit aan ondernemingen. De Rietveldenweg is DE verkeersader van het bedrijventerrein. Door de directe aansluiting op de oprit van de A59, en met de A2 op enkele minuten afstand, kan de bereikbaarheid met de auto als uitstekend worden beschouwd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is, met diverse bushaltes in de directe omgeving, eveneens uitstekend.

Boxcomplex
Boxcomplex is gevestigd op een beveiligd bedrijventerrein met een aantal zelfstandige bedrijfs- en opslagruimten van hoge kwaliteit, voorzien van electra en eigen adres en brievenbus. Het MKB, startende ondernemers, ZZP’ers en doe-het-zelvers vinden er hun ideale werkplek, maar ook voor de opslag van goederen of stalling van (bedrijfs)voertuigen zijn de ruimtes interessant. De units zijn geschakeld, ruim opgezet en opgetrokken uit hoogwaardig gewapend beton, wat de ruimtes zeer onderhoudsvriendelijk maakt. Gelegen op straatniveau rijdt u de (bedrijfs)wagen tot vlak voor de deur, of bij de lift en trap voor de verdieping! Het complex is 24/7 toegankelijk via een elektrisch schuifhek dat voorzien is van een toegangscontrolesysteem. Verder is er op het terrein een gemeenschappelijke sanitaire ruimte aanwezig, buitenverlichting en camerabeveiliging.

Meer informatie treft u op: www.boxcomplex.nl

Objecten
Het betreft in totaal negen verhuurde boxen. Vier van de negen betreffen dubbele boxen met een wanduitsparing en één enkele box. De boxen zijn allemaal verhuurd aan kleinschalige ondernemers. 

Meer informatie:
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Mike van Riet van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 162 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig