Terug naar de resultaten
Verhuurd
Rietveldenweg 32 A in 'S-Hertogenbosch 5222 AR

Rietveldenweg 32 a

5222 AR 's-Hertogenbosch
Huurprijs op aanvraag Verhuurd

Omschrijving

Locatie Dit fraaie kantoorgebouw ligt aan de Rietveldenweg op het gelijknamige bedrijventerrein aan de noord-oostzijde van het centrum van 's-Hertogenbosch. "De Rietvelden" is met name bekend vanwege de vestiging hier van Heineken. Maar ook Makro, Sligro, Karwei, Moonen scheepswerf, Bouwmaat en een groot aantal handels- en assemblage ondernemingen zijn hier gevestigd. De ligging is zeer gunstig...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1692 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Dit fraaie kantoorgebouw ligt aan de Rietveldenweg op het gelijknamige bedrijventerrein aan de noord-oostzijde van het centrum van 's-Hertogenbosch. "De Rietvelden" is met name bekend vanwege de vestiging hier van Heineken. Maar ook Makro, Sligro, Karwei, Moonen scheepswerf, Bouwmaat en een groot aantal handels- en assemblage ondernemingen zijn hier gevestigd. De ligging is zeer gunstig met een directe aansluiting op de A59, van waaruit snel Waalwijk/Rotterdam aan de westzijde en de A2 aan de oostzijde (Utrecht/Eindhoven) bereikbaar zijn. Het gebouw ligt meer aan de zijde van de stad en daarbij is het NS-station op 15 minuten loopafstand gelegen.

Het gebouw
Het kantoorgebouw betreft het voormalige hoofdkantoor van Fred de la Bretionière/Shabbies en is zo'n twee jaar geleden ingrijpend verbouwd en zeer fraai en modern afgewerkt. Zo is op de begane grond een industriële gietvloer aangebracht en zijn de plafonds met alle leidingen en armaturen zwart gespoten. Het sanitair is vervangen en er is een fraaie keuken geplaatst in de ontvangst ruimte. Op de verdieping bevinden zich meer kantoorkamers en is het systeemplafond zwart gespoten. Ook de buitenzijde is zwart gespoten, alle kozijnen zijn donker gemaakt en is er een opvallende entree geplaatst.

Op de begane grond is naast de ontvangstruimte, showrooms en sanitair ook een magazijnruimte gesitueerd toegankelijk middels een overheaddeur. De oppervlakte van de begane grond bedraagt 722 m². De oppervlakte van de verdieping bedraagt 970 m².

Parkeren
Voor en naast het object bevinden zich totaal 40 parkeerplaatsen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1692 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 40 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1692 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie, topkoeling
Turnkey
Ja
Route van naar Rietveldenweg 32 a, 5222 AR 'S-Hertogenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring