Terug naar de resultaten
Te huur
Bernseweg 22 A in Ammerzoden 5324 JW

Bernseweg 22 A

5324 JW Ammerzoden
Huurprijs € 95,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Dit representatieve kantoorgebouw (het voormalige hoofdkantoor van de bekende reisorganisatie Kras Reizen), is zeer centraal en dus strategisch gelegen tussen Den Bosch, Waalwijk en Zaltbommel en hiermee te midden van de A2 (Den Bosch-Utrecht), A59 (Oss-Waalwijk) en de A15 (Nijmegen-Rotterdam) in het pittoreske Ammerzoden. Door de directe ligging aan doorgaande...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2084 m² In units vanaf 700 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Dit representatieve kantoorgebouw (het voormalige hoofdkantoor van de bekende reisorganisatie Kras Reizen), is zeer centraal en dus strategisch gelegen tussen Den Bosch, Waalwijk en Zaltbommel en hiermee te midden van de A2 (Den Bosch-Utrecht), A59 (Oss-Waalwijk) en de A15 (Nijmegen-Rotterdam) in het pittoreske Ammerzoden. Door de directe ligging aan doorgaande provinciale weg is het onderhavige gebouw zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. Voor de treinverbindingen, onder andere tussen Amsterdam en Maastricht, kunt u gebruik maken van de NS Stations van Den Bosch en Zaltbommel. Kortom, een ideale locatie in het centrum van het land.

Object
Het onderhavige object betreft een zelfstandig kantoorgebouw van circa 2.084 m², verdeeld over drie bouwlagen. Het gebouw is de afgelopen jaren door de eigenaar/verhuurder zeer goed onderhouden en daar waar nodig vernieuwd. Het is tevens op verzoek van vertrekkend huurder onlangs geheel voorzien van een nieuw inbouwpakket met een moderne "look and feel", een aangepaste klimaatinstallatie en diverse andere noviteiten, waardoor het voldoet aan de standaard voor een modern kantoorgebouw. Het object kan zowel in zijn geheel als in delen worden gehuurd in metrages vanaf circa 700 m².

Beschikbare oppervlakten
* begane grond - circa 647 m²;
* eerste verdieping - circa 718 m²;
* tweede verdieping - circa 719 m².

Parkeren
Er is in zeer ruime mate parkeergelegenheid aanwezig op het voor- en achtergelegen buitenterrein, dat overigens tevens eigendom is van de verhuurder.

Energielabel
Het gebouw beschikt over een energielabel A.

Meer informatie en/of een bezichtiging
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 95,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2084 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.89 Energie einddatum 17-01-2027 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 700 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
2084 m²
In units vanaf
700 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verzamelgebouw
Receptie, kantine, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken
Route van naar Bernseweg 22 A, 5324 JW Ammerzoden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring