RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Hof 80, 5571 CC Bergeijk, Winkelruimte (BOG) Huurprijs € 13.500,- p.j.
Hof 80 in Bergeijk 5571 CC

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte, tot voor kort in gebruik als horecaruimte, is gelegen aan het Hof, hartje centrum van Bergeijk. Het front van de winkelruimte is gelegen aan de markt tussen de overige horecazaken. Tevens zijn diverse landelijke retailers in de directe omgeving gesitueerd, zoals Hema, Blokker, Bruna, Zeeman, Primera en Jumbo. Ook Albert Heijn verhuist binnenkort vanaf de Burgemeester Magneetstraat naar het Hof, zodat het kernwinkelapparaat van Bergeijk een volwaardig boodschappencentrum wordt. Behalve de inwoners van Bergeijk behoren tevens de inwoners van de deelgemeente Loo, Luyksgestel, Weebosch, Riethoven en Westerhoven (in totaal circa 19.000 inwoners) tot het directe verzorgingsgebied.

Object
De horeca-/winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 90 m² en heeft een courante rechthoekige vorm. Het front van circa 6 meter met een vrij zicht vanaf de Markt heeft een hoge attentiewaarde. Op dit moment is de ruimte aan de voorzijde ingericht als zitgedeelte, gevolgd door de open keukenopstelling. Aan de achterzijde bevindt zich de opslagruimte en sanitaire voorziening, alsmede een vluchtdeur.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt in principe casco opgeleverd. Met vertrekkend huurder kunnen afspraken gemaakt worden met betrekking tot de overname van de huidige vloer-, wand- en plafondafwerking en alle aanwezige installaties.

Parkeren
In de directe omgeving zijn rondom de Markt en op het Hof voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig, deels gereguleerd door middel van een blauwe zone.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 13.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1988 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 90 m² Verkoopoppervlakte 90 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 90 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1